• Tackifiers dipérang dadi adhedhasar banyu lan adhedhasar lenga. Alat pengukur adhedhasar banyu kalebu emulsi penetapan banyu, resin pengukur banyu adhedhasar banyu, lan bubuk penetapan adhedhasar banyu; Produk adhedhasar minyak kalebu resin rosin sing angel lan resin rosin sing diowahi.

    2020-08-24

  • Kita seneng ngumumake manawa kita bakal melu Pameran Internasional china kaping 21 kanggo lapisan lan bahan bangunan(CHINACOAT 2016ï¼ ‰, dianakake ing Guangzhou wiwit 30 Nov 2016 nganti 2 Des 2016. Ing pameran kasebut, kita bakal nampilake garis utama produk: agen kopling titanate, agen kopling silane, agen kopling bubuk (302 seri), promotor adhesi, bantuan dispersi, lsp. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo konsultasi lan negosiasi.

    2020-07-27

 1