Warta Industri

Klasifikasi taktik

2020-08-24
Miturut bedane kelarutan ing rong tahap elastomer thermoplastic resin epoxy ABA, alat pengukur sing umume digunakake dipérang dadi telung kategori. Parameter kelarutan jinis pertama umume relatif kurang, lan mung bisa kompatibel karo fase karet non-polar, pitch petroleum, resin petroleum langka bumi lan resin alisiklik, resin rosin lan ros hidrogenasi, lan resin tert-butene. , Iki bisa nyuda elastisitas, modulus lan kekuatan kohesif aspal modifikasi dhewe, lan nggawe aspal modifikasi dhewe kanthi taktik awal lan kekuwatan kulit.
saka
Tackifiers dipérang dadi adhedhasar banyu lan adhedhasar lenga. Alat pengukur adhedhasar banyu kalebu emulsi penetapan banyu, resin pengukur banyu adhedhasar banyu, lan bubuk penetapan adhedhasar banyu; Produk adhedhasar minyak kalebu resin rosin sing angel lan resin rosin sing diowahi.
Minangka adesif, alat pengukur biasane nambah adhesi awal lan kekuwatan nyepetake produk; nalika digunakake ing lapisan, umume nambah adhesi menyang landasan.

Sadurunge:

Ora Warta

Sabanjure:

Ora Warta