N- [3- (Trimethoxysilyl) propyl] etilenediamin (CAS: 1760-24-3)
  • Air ProN- [3- (Trimethoxysilyl) propyl] etilenediamin (CAS: 1760-24-3)

N- [3- (Trimethoxysilyl) propyl] etilenediamin (CAS: 1760-24-3)

N- [3- (Trimethoxysilyl) propyl] etilenediamin (CAS: 1760-24-3), Model SCA-A20M (padha karo Silquest® A-1120, Dynasylan® DAMO), yaiku silana fungsine diamino sing bisa digunakake jajaran aplikasi ing luar negeri. Iki digunakake kanggo ningkatake adhesi ing antarane permukaan anorganik lan organik, pengisi utawa bala lan resin sing bereaksi karo klompok amino.

Model:CAS: 1760-24-3

Kirim Enquiry

Katrangan Product

N- [3- (Trimethoxysilyl) propyl] etilenediamin (CAS: 1760-24-3)

1. Pambuka Produk propyl N- [3- (Trimethoxysilyl) propil] etilenediamin (CAS: 1760-24-3)

N- [3- (Trimethoxysilyl) propyl] etilenediamin (CAS: 1760-24-3), Model kita SCA-A20M (padha karo Silquest & reg; A-1120, Dynasylan & reg; DAMO), yaiku silino fungsine diamino sing bisa digunakake jajaran aplikasi ing luar negeri. Iki digunakake kanggo ningkatake adhesi ing antarane permukaan anorganik lan organik, pengisi utawa bala lan resin sing bereaksi karo klompok amino.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) propil N- [3- (Trimethoxysilyl)] etilenediamin (CAS: 1760-24-3)

Indeks Nilai
Penampilan Cairan transparan tanpa warna
Gravitasi Khusus (Ï 20), g / cm3 1.010
Titik Didih (760mmHg), â „ƒ 259
Indeks Refraktif 1.4425
Titik Kilat, â „ƒ 138
Kelarutan Larut ing banyu (kanthi reaksi), alkohol lan hidrokarbon aromatik lan alifatik. Keton ora disaranake diencerake.

3. Aplikasi propil N- [3- (Trimethoxysilyl) etilenediamin (CAS: 1760-24-3):

1. Coatings, Adhesives and Sealants: Promotor adhesi sing apik kanggo kaca, aluminium, baja lan permukaan anorganik liyane ing akrilik, polysulfide, urethane, RTV, epoxy, nitrile and adhesive phenolic, sealants and coatings.

2. Serat Kaca lan Bat Mineral: Nambah resistensi kelembapan lan kekuatan mekanik.

3. Komposit Basis Resin: Ningkatake kekuatan geser lentur, kompresif lan interlaminar sadurunge lan sawise kena asor. Nambah sifat listrik udan.

4. Pengecoran Pasir Resin: Nguatake ikatan antara ikatan fenolik utawa furan lan pasir silikon.

5. Grinding Wheels: Ningkatake ikatan tahan banyu sing luwih apik ing antarane tali kasar lan pengikat resin fenolik.

4. Rincian ngemas propil N- [3- (Trimethoxysilyl) propil] etilenediamin (CAS: 1760-24-3)

Pengepakan rutin propil N- [3 (Trimethoxysilyl) propil] etilenediamin (CAS: 1760-24-3) yaiku pail plastik 25 kg, drum baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

5. Panyimpenan lan Umur Beting propil N- [3- (Trimethoxysilyl) propil] etilenediamin (CAS: 1760-24-3)

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi rapet ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Kirim Lan Nganggo propil N- [3- (Trimethoxysilyl) propil] etilenediamin (CAS: 1760-24-3)

Adhedhasar jumlah propil N- [3- (Trimethoxysilyl) propil] etilenediamin (CAS: 1760-24-3), kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, liwat udhara lan kanthi ekspres.

7. FAQ

Q1.apa kemurnian sing bisa diwenehake?
A1: Kanggo propil N- [3- (Trimethoxysilyl) propil] etilenediamin (CAS: 1760-24-3), kita bisa nyedhiyakake 97% lan 98% kemurnian.

Q2.apa padha karo sawetara produsen silane liyane?
A2: Sing padha karo propil N- [3- (Trimethoxysilyl) propil] etilenediamin (CAS: 1760-24-3), waca dhaptar ing ngisor iki:

Produk Panyedhiya
Silquest & reg; A-1120 Moment (biyen Spesialisasi OSi)
Z-6020 Dow Corning
Dynasylan & reg; DAMO Evonik (biyen Degussa)
GENIOSIL & reg; GF 91 Wacker
KBM-603 Shin-Etsu
Sila-Ace & reg; S320 Chisso
A0700 UCT (Teknologi Kimia Bersatu, Inc)
Tags Panas: N- [3- (Trimethoxysilyl) propyl] ethylenediamine (CAS: 1760-24-3), China, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon , Rega, Dhaptar rega, Kutipan, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码