Propil N- (3- (Trimethoxysilyl) butylamine (CAS: 31024-56-3)
  • Air ProPropil N- (3- (Trimethoxysilyl) butylamine (CAS: 31024-56-3)

Propil N- (3- (Trimethoxysilyl) butylamine (CAS: 31024-56-3)

N- (3- (Trimethoxysilyl) propyl) butylamine (CAS: 31024-56-3), Model SCA-A64M (padha karo 1189 evonik), minangka agen kopling fungsional fungsional serbaguna sing digunakake sajrone aplikasi sing kasedhiya ikatan unggul antara substrat anorganik lan polimer organik. Fungsi amine sekunder reaksi karo macem-macem bahan termo, termoplastik lan elastomer.

Model:CAS: 31024-56-3

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Propil N- (3- (Trimethoxysilyl) butylamine (CAS: 31024-56-3)

1. Pambuka Produk propil N- (3- (Trimethoxysilyl) propil) butylamine (CAS: 31024-56-3)

N- (3- (Trimethoxysilyl) propyl) butylamine (CAS: 31024-56-3), Model SCA-A64M (padha karo 1189 evonik), minangka agen kopling fungsional fungsional serbaguna sing digunakake sajrone aplikasi sing kasedhiya ikatan unggul antara substrat anorganik lan polimer organik. Fungsi amine sekunder reaksi karo macem-macem bahan termo, termoplastik lan elastomer.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) propil N- (3- (Trimethoxysilyl) propil) butylamine (CAS: 31024-56-3)

Indeks Nilai
Penampilan Cairan transparan tanpa warna nganti kuning
Gravitasi Khusus (Ï 20), g / cm3 0,950
Titik Didih (760mmHg), â „ƒ 238
Viskositas (20â „ƒ), mPa.s 2.5
Kelarutan Larut ing alkohol lan hidrokarbon aromatik lan alifatik. Reaksi karo banyu.

3. Aplikasi propil N- (3- (Trimethoxysilyl) butylamine (CAS: 31024-56-3):

N- (n-Butyl) -3-aminopropyltrimethoxysilane (CAS No. 31024-56-3), agen kopling silane SCA-A64M, minangka fungsi fungsional sekunder fungsi amino sekunder. Iki minangka aditif sing penting kanggo akeh aplikasi. Tuladhane yaiku:

1. Polyurethanes endapan Silane: Poliuretan sing diakhiri karo silane bisa disiapake kanthi menehi reaksi prepolimer urethane tradisional NCO kanthi SCA-A64M. Bisa menehi reaksi cepet banget karo klompok isokyanat gratis lan bisa ngasilake produk sing ditutupi silane sing dhuwur. Reaksi sampingan bisa dikurangi sacara signifikan. SCA-A64M minangka silane sing paling disaranake kanggo mungkasi Polyurethanes. Iki nyebabake prepolimer PU viskositas rendah tanpa warna kanthi stabilitas UV sing luwih apik lan nyuda kecenderungan kuning. Keuntungan liyane saka SCA-A64M yaiku ora ngemot jejak aniline beracun. Conto aplikasi sing digunakake SCA-A64M kalebu poliuretan kanggo adhesif struktural, adhesif parket lan segel hibrida sing ora bisa dicet.

2. Gabungan serat kaca / kain kaca: Minangka bahan ngrampungake utawa ukuran

3. Bahan isolasi serat mineral lan abrasive: Minangka aditif kanggo pengikat resin fenolik

4. Resin pengecoran: Minangka aditif resin fenolik, furan lan melamin

5. Sealants and adhesives: Minangka primer utawa aditif lan kanggo modifikasi kimia

6. Polimer (komposit) utawa mineral HFFR: Kanggo pretreatment pangisi lan pigmen

7. Cat lan lapisan: Minangka aditif lan primer kanggo nambah adhesi menyang landasan.

8. Minangka bahan dhasar kanggo kaca lan logam.

4. Rincian ngemas propil N- (3- (Trimethoxysilyl) propil) butylamine (CAS: 31024-56-3) lan liyane

Pengepakan reguler propil N- (3- (Trimethoxysilyl) propil) butylamine (CAS: 31024-56-3) yaiku plastik plastik 25kg, drum baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

5. Panyimpenan lan Umur Urip propil N- (3- (Trimethoxysilyl) propil) butylamine (CAS: 31024-56-3)

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi rapet ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani propyline N- (3- (Trimethoxysilyl)) butylamine (CAS: 31024-56-3)

Adhedhasar jumlah propyline N- (3- (Trimethoxysilyl) propil) butylamine (CAS: 31024-56-3), kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, kanthi udhara lan kanthi ekspres.

7. FAQ

Q1.apa kemurnian sing bisa diwenehake?
A1: Kanggo propil N- (3- (Trimethoxysilyl) propil) butylamine (CAS: 31024-56-3), kita bisa nyedhiyakake kemurnian 97%.

Q2.apa padha karo sawetara produsen silane liyane?
A2: Sing padha karo propil N- (3- (Trimethoxysilyl) propil) butylamine (CAS: 31024-56-3), waca dhaptar ing ngisor iki:

Produk Panyedhiya
1189 Evonik (biyen Degussa)
Tags Panas: N- (3- (Trimethoxysilyl) propyl) butylamine (CAS: 31024-56-3), China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon , Rega, Dhaptar rega, Kutipan, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码