Mercaptobenzothiazole Disulfide (CAS: 149-30-4)
  • Air ProMercaptobenzothiazole Disulfide (CAS: 149-30-4)

Mercaptobenzothiazole Disulfide (CAS: 149-30-4)

Mercaptobenzothiazole disulfide (CAS: 149-30-4), Model CAPAC-MBTS, yaiku bubuk abu-abu utawa putih kuning abu-abu (granule) kanthi pait, ora ana racun. Kapadhetan yaiku 1,45-1.54 Larut ing kloroform, sebagian larut ing benzena, etanol, CCl4, ora larut ing bensin, banyu lan etil asetat. Stabilitas panyimpenan sing apik.

Model:CAS: 149-30-4

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Mercaptobenzothiazole disulfide (CAS: 149-30-4)

1. Pambuka Produk disulfida Mercaptobenzothiazole (CAS: 149-30-4)

Mercaptobenzothiazole disulfide (CAS: 149-30-4), Model CAPAC-MBTS, yaiku bubuk abu-abu utawa putih kuning abu-abu (granule) kanthi pait, ora ana racun. Kapadhetan yaiku 1,45-1.54 Larut ing kloroform, sebagian larut ing benzena, etanol, CCl4, ora larut ing bensin, banyu lan etil asetat. Stabilitas panyimpenan sing apik.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) disulfida Mercaptobenzothiazole (CAS: 149-30-4)

Barang Nilai Khas
Bubuk Bubuk tanpa lebu Butiran
Penampilan Putih abu-abu utawa kuning muda
Titik Lebur Awal, ° C Min. 166.0 165.0 165.0
Panas Kalor,% Maks. 0,40 0,40 0,40
Awu% â ‰ ¤ 0,40 0,40 0,40
Sisa ing 150 µm Saringan,% Maks. 0,10 0,10 -
Sisa ing 63 µm Saringan,% Maks. 0,50 0,50 -
Konten Minyak,% - 1.0 ~ 2.0 -
Ukuran partikel, mm - - 1,5-2.5

3. Aplikasi disulfida Mercaptobenzothiazole (CAS: 149-30-4):

Diwenehake warata, cukup cepet ing NR lan SR. Uga digunakake ing macem-macem karet tujuan umum. Non-pewarnaan lan non-discolouring ing kaos kaki "putih"; digunakake minangka plasticizer lan retarder ing karet polychloroethylene. Akselerasi sekunder biasane dibutuhake kanggo polimer sintetik. Keamanan scorch luwih apik tinimbang MBING MBT

4. Rincian Paket saka Disapida Mercaptobenzothiazole (CAS: 149-30-4)

Pengemasan biasa disulfida Mercaptobenzothiazole (CAS: 149-30-4) yaiku kantong plastik-kertas, 25kg / tas, 500kg / palet lan 10 ton kanggo 20L € FCL kanthi palet.

5. Panyimpenan lan Umur Umur saka disulfida Mercaptobenzothiazole (CAS: 149-30-4):

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi rapet ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Kirim Lan Nganggo Disulfida Mercaptobenzothiazole (CAS: 149-30-4)

Adhedhasar jumlah Mercaptobenzothiazole disulfide (CAS: 149-30-4), kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, liwat udhara lan kanthi ekspres.

Tags Panas: Mercaptobenzothiazole Disulfide (CAS: 149-30-4), China, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar rega, Quotation, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码