Bis (trimethoxysilylpropyl) amine (CAS: 82985-35-1)
  • Air ProBis (trimethoxysilylpropyl) amine (CAS: 82985-35-1)

Bis (trimethoxysilylpropyl) amine (CAS: 82985-35-1)

Amine Bis (trimethoxysilylpropyl) (CAS: 82985-35-1), Model SCA-A67W (padha karo Silquest® A-1170), minangka agen kopling fungsional fungsional serbaguna sing digunakake ing macem-macem aplikasi kanggo nyedhiyakake ikatan sing unggul ing antarane anorganik substrat lan polimer organik. Fungsi amine sekunder reaksi karo macem-macem bahan termo, termoplastik lan elastomer.

Model:CAS: 82985-35-1

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Bis (trimethoxysilylpropyl) amine (CAS: 82985-35-1)

1. Pambuka Produk amina Bis (trimethoxysilylpropyl) (CAS: 82985-35-1)

Amina Bis (trimethoxysilylpropyl) (CAS: 82985-35-1), Model kita SCA-A67W (padha karo Silquest & reg; A-1170), minangka agen kopling fungsional fungsional serbaguna sing digunakake ing macem-macem aplikasi kanggo nyedhiyakake ikatan sing unggul ing antarane anorganik substrat lan polimer organik. Fungsi amine sekunder reaksi karo macem-macem bahan termo, termoplastik lan elastomer.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) amina Bis (trimethoxysilylpropyl) (CAS: 82985-35-1)

Indeks Nilai
Penampilan Cairan transparan tanpa warna nganti kuning lan sithik
Gravitasi Khusus (Ï 20), g / cm3 1.04
Titik Didih (760mmHg), â „ƒ 285
Indeks Refraktif 1,430
Titik Kilat, â „ƒ 96
Kelarutan Rampungake lan langsung larut ing alkohol lan hidrokarbon aromatik lan alifatik. Keton ora disaranake diencerake. Bakal reaksi karo banyu.

3. Aplikasi amina Bis (trimethoxysilylpropyl) (CAS: 82985-35-1):

Bis (trimethoxysilylpropyl) amine (CAS No. 82985-35-1), agen kopling Silane SCA-A67W, minangka tambahan penting kanggo akeh aplikasi. Tuladhane yaiku:

Polyurethanes endapan Silane: Poliuretan sing diakhiri karo silane bisa disiapake kanthi menehi reaksi prepolimer urethane tradisional NCO kanthi SCA-A67W. Bisa menehi reaksi cepet banget karo klompok isokyanat gratis lan bisa ngasilake produk sing ditutupi silane sing dhuwur. Reaksi sampingan bisa dikurangi sacara signifikan. SCA-A67W minangka silane sing paling disaranake kanggo mungkasi Polyurethanes. Iki nyebabake prepolimer PU viskositas rendah tanpa warna kanthi stabilitas UV sing luwih apik lan nyuda kecenderungan kuning. Keuntungan liyane saka SCA-A67W yaiku ora ngemot jejak aniline beracun. Conto aplikasi sing digunakake SCA-A67W kalebu poliuretan kanggo perekat struktural, perekat parket lan segel hibrida sing ora bisa dicet.

Gabungan serat kaca / kain kaca: minangka bahan ngrampungake utawa ukuran

Bahan isolasi serat mineral lan abrasive: minangka aditif kanggo pengikat resin fenolik

Resin pengecoran: minangka aditif resin fenolik, furan lan melamin

Sealants and adhesives: minangka primer utawa aditif lan kanggo modifikasi kimia

Polimer (komposit) isi mineral utawa kabel HFFR: kanggo ngisi pengisi lan pigmen

Cat lan lapisan: minangka aditif lan bahan utama kanggo nambah adhesi menyang landasan.

Minangka sepisanan kanggo kaca lan logam.

4. Rincian Paket saka amina Bis (trimethoxysilylpropyl) (CAS: 82985-35-1)

Paket amine Bis (trimethoxysilylpropyl) biasa (CAS: 82985-35-1) yaiku plastik 25 kg, drum baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

5. Panyimpenan lan Umur Amine Bis (trimethoxysilylpropyl) amine (CAS: 82985-35-1)

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi rapet ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Kirim Lan Nganggo Amine Bis (trimethoxysilylpropyl) (CAS: 82985-35-1)

Adhasar jumlahe Bis (trimethoxysilylpropyl) amine (CAS: 82985-35-1), kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, liwat udara lan ekspres.

7. FAQ

Q1.apa kemurnian sing bisa diwenehake?
A1: Kanggo bis (trimethoxysilylpropyl) amina (CAS: 82985-35-1), kita bisa nyedhiyakake kemurnian 93% lan 95%.

Q2.apa padha karo sawetara produsen silane liyane?
A2: Sing padha karo am (Bisku (trimethoxysilylpropyl) amine (CAS: 82985-35-1), waca dhaptar ing ngisor iki:

Produk Panyedhiya
Silquest & reg; A-1170 Moment (biyen Spesialisasi OSi)
1124 Evonik (biyen Degussa)
Tags Panas: Bis (trimethoxysilylpropyl) amine (CAS: 82985-35-1), China, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar rega, Kutipan, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码