Bis [3- (triethoxysilyl) propyl] amine (CAS: 13497-18-2)
  • Air ProBis [3- (triethoxysilyl) propyl] amine (CAS: 13497-18-2)

Bis [3- (triethoxysilyl) propyl] amine (CAS: 13497-18-2)

Bis [3- (triethoxysilyl) propyl] amina (CAS: 13497-18-2), Model SCA-A67X, minangka agen kopling fungsional fungsional serbaguna sing digunakake sajrone aplikasi sing akeh kanggo nyedhiyakake ikatan sing unggul ing antarane substrat anorganik lan polimer organik . Fungsi amine sekunder reaksi karo macem-macem bahan termo, termoplastik lan elastomer.

Model:CAS: 13497-18-2

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Bis [3- (triethoxysilyl) propyl] amine (CAS: 13497-18-2)

1. Pambuka Produk propil Bis [3- (triethoxysilyl) amine (CAS: 13497-18-2)

Bis [3- (triethoxysilyl) propyl] amina (CAS: 13497-18-2), Model SCA-A67X, minangka agen kopling fungsional fungsional serbaguna sing digunakake sajrone aplikasi sing akeh kanggo nyedhiyakake ikatan sing unggul ing antarane substrat anorganik lan polimer organik . Fungsi amine sekunder reaksi karo macem-macem bahan termo, termoplastik lan elastomer.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) propil Bis [3- (triethoxysilyl) amine (CAS: 13497-18-2)

Indeks Nilai
Penampilan Cairan transparan tanpa warna nganti kuning lan sithik
Gravitasi Khusus (Ï 20), g / cm3 0,97
Titik Didih (760mmHg), â „ƒ > 300
Viskositas 5,5 mPa. S
Titik Kilat, â „ƒ > 140
Kelarutan Rampungake lan langsung larut ing alkohol lan hidrokarbon aromatik lan alifatik. Keton ora disaranake diencerake. Bakal reaksi karo banyu.

3. Aplikasi propil Bis [3- (triethoxysilyl) amine (CAS: 13497-18-2):

Bis (triethoxysilylpropyl) amine (CAS No. 13497-18-2), agen kopling Silane SCA-A67X, minangka tambahan penting kanggo akeh aplikasi. Tuladhane yaiku:

1. Polyurethanes endapan Silane: Poliuretan sing diakhiri karo silane bisa disiapake kanthi menehi reaksi prepolimer urethane tradisional NCO kanthi SCA-A67X. Bisa menehi reaksi cepet banget karo klompok isokyanat gratis lan bisa ngasilake produk sing ditutupi silane sing dhuwur. Reaksi sampingan bisa dikurangi sacara signifikan. SCA-A67X minangka silane sing paling disaranake kanggo mungkasi Polyurethanes. Iki nyebabake prepolimer PU viskositas rendah tanpa warna kanthi stabilitas UV sing luwih apik lan nyuda kecenderungan kuning. Keuntungan liyane saka SCA-A67X yaiku ora ngemot jejak aniline beracun. Conto aplikasi sing digunakake SCA-A67X kalebu poliuretan kanggo perekat struktural, perekat parket lan segel hibrida sing ora bisa dicet.

2. Gabungan serat kaca / kain kaca: Minangka bahan ngrampungake utawa ukuran.

3. Bahan insulasi serat mineral lan abrasive: Minangka aditif kanggo pengikat resin fenolik.

4. Resin pengecoran: Minangka aditif resin fenolik, furan lan melamin.

5. Sealants and adhesives: Minangka primer utawa aditif lan kanggo modifikasi kimia.

6. Polimer (komposit) utawa mineral HFFR: Kanggo pretreatment pangisi lan pigmen.

7. Cat lan lapisan: Minangka aditif lan primer kanggo nambah adhesi menyang landasan.

4. Rincian Ngemas propil Bis [3- (triethoxysilyl) propine] amine (CAS: 13497-18-2)

Pengepakan reguler Bis [3 (triethoxysilyl) propil] amina (CAS: 13497-18-2) yaiku ember plastik 25 kg, drum baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

5. Panyimpenan lan Umur Rak saka propil Bis [3- (triethoxysilyl) propil] amina (CAS: 13497-18-2)

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi rapet ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani prop [Bis (3 (triethoxysilyl) propyl] amine (CAS: 13497-18-2)

Adhedhasar jumlah propil Bis [3- (triethoxysilyl) propyl] amine (CAS: 13497-18-2), kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, liwat udhara lan kanthi ekspres.

7. FAQ

Q1.apa kemurnian sing bisa diwenehake?
A1: Kanggo propil Bis [3- (triethoxysilyl) propil] amine (CAS: 13497-18-2), kita bisa nyedhiyakake kemurnian 95%.

Q2.apa padha karo sawetara produsen silane liyane?
A2: Sing padha karo propil Bis [3- (triethoxysilyl) propine] amine (CAS: 13497-18-2), waca dhaptar ing ngisor iki:

Produk 1122
Silquest & reg; A-1170 7. Evonik (biyen Degussa)
Tags Panas: Bis [3- (triethoxysilyl) propyl] amine (CAS: 13497-18-2), China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码