Budaya

What does "Capatue" mean?
Kapatue = Kemampuan + Kautaman

Jeneng lan merek dagang terdaftar perusahaan Inggris yaiku "Capatue", lan sejatine minangka tembung majemuk anyar sing digawe dhewe. Iki digawe saka papat huruf "Kapabilitas" lan telung huruf pungkasan "Kabecikan".
Iki nggambarake nilai lan gegayuhan kita. Kaloro karyawan lan perusahaan kudu duwe kapasitas profesional (Profesional) lan budi pekerti sing apik (Integritas), supaya bisa ngladeni masarakat kanthi luwih apik, banjur entuk pangenalan lan pangembangan.

Our LOGO

Logo lan merek dagang terdaftar digawe dening rong huruf "C". 2 "C" iki dijupuk saka jeneng Inggris perusahaan "Capatue Chemical", sing dikombinasikake dadi bentuk cincin benzena, makili latar mburi industri perusahaan kita. Intan abang Logo tengah minangka simbol filsafat perusahaan - kanggo nggawe nilai kanggo para pelanggan lan entuk kahanan win-win; lan nglambangake nilai-nilai sing kita lakoni - kompetensi profesional lan karakter moral sing apik. Intan kasebut uga makili semangat wirausaha - Penghormatan, Kepuasan lan Do-best.

Visi Organisasi - Kanggo dadi pemasok agen kopling lan produk lan layanan sing gegandhengan!

Adhedhasar pengalaman sepuluh taun lan ilmu profesional & pengetahuan, kita fokus karo Silane Coupling Agent (Organofunctional Silane) lan Agent Coupling Organometallic (Titanate, Aluminates lan Zirconates), yaiku 2 teknologi lan inti bisnis kanggo kita. Saliyane, kita nggawe 2 bagean bisnis turunan liyane: aditif cat (promotor adhesi, agen pembasahan lan penyebaran) lan bahan silang (bahan polimer poros, silane kering, silu formulasi, teknologi produksi XLPE silane siji langkah). Gabungan karo sumber daya pelanggan lan asil dandan sing terus-terusan, kita gabung karo kebutuhan khusus pelanggan lan mbantu para pelanggan ngrampungake masalah. Kita usaha supaya perusahaan kita dadi pemasok agen kopling terkemuka ing China!

Pandhangan Kita babagan Nilai - Penghormatan, Kepuasan lan Penghormatan Paling Apik

Kita ngormati staf, pelanggan, pemasok lan kabeh mitra, supaya bisa kerja bareng lan berkembang bebarengan. Kita paling apik kanggo ningkatake kapasitas lan katrampilan lengkap para staf, kanggo nggawe lingkungan kerja sing apik, kanthi ngatur pelatihan, lelungan, kegiyatan klompok lan cara liya kanggo nambah urip, nyuda stres, lan nggawe hubungan karyawan sing solidaritas.
Kanggo pelanggan, kita nyedhiyakake produk sing stabil & apik banget lan layanan teknis profesional kanggo entuk kepuasan, kanggo nggawe hubungan jangka panjang sing bermanfaat karo wong-wong mau, bebarengan karo pertumbuhan lan pangembangan pelanggan.
Kanggo manajemen perusahaan lan kualitas pribadi, kita ngupayakake keunggulan, ngupayakake kesempurnaan, lan terus ningkatake kualitas produk lan layanan, ningkatake kualitas staf kanthi sakabehe. Ngaktifake pangembangan perusahaan sing didegake kanthi terus ningkatake perusahaan lan staf, nggawe momentum pertumbuhan berkelanjutan.

Filsafat kita - kanggo nggawe regane pelanggan!

Ing masyarakat komoditas lan ekonomi pasar, mung liwat ijol-ijolan timbal-balik komoditas, bisnis lan individu bisa entuk sumber daya sing dibutuhake. Perusahaan kasebut menehi pelanggan rega sing luwih gedhe bakal menang pangsa pasar lan entuk pangembangan sing luwih gedhe. Dadi, kita kudu ngembangake lan nggunakake katrampilan lan katrampilan profesional kanggo menehi luwih akeh manfaate lan manfaate pelanggan supaya bisa entuk pesanan lan pangsa pasar, lan entuk pangembangan pangembangan dhewe dening pangembangan pelanggan. Pelanggan lan pasar minangka lemah pangembangan, kita kudu bosok ing pasar, kerja sama karo para pelanggan!

Tanggung jawab Perusahaan - Nggawe nilai kanggo pelanggan, Gawe kesempatan kanggo staf, lan tanggung jawab kanggo masyarakat!

Nggawe nilai kanggo pelanggan minangka siji-sijine sebab kita ana lan siji-sijine kekuwatan eksternal kanggo pembangunan. Nggawe kesempatan kanggo staf - minangka siji-sijine dinamika internal pangembangan perusahaan .Kita kanthi aktif nindakake pelatihan ing omah, ningkatake katrampilan staf. Nyedhiyakake saluran sing saya tambah kanggo karyawan, lan terus ningkatake tunjangan karyawan. Tanggung jawab sosial - kanggo nyuda polusi lingkungan lan sampah sumber daya, kanggo menehi kontribusi ing langit biru; dadi warga korporat sing tanggung jawab, tindakake paling apik kanggo menehi kontribusi kanggo komunitas.

Etika Perusahaan - integritas lan tanggung jawab

Integritas - "Wong lanang golek dhuwit kanthi cara sing bener.", Kita kudu manut semangat kontrak lan prinsip bisnis umum, manajemen integritas. Ora ana penipuan sadurunge, aja nambah efek saka produk kasebut, aja ngucapake tembung-tembung ala perusahaan sing adol produk sing padha, boikot praktik bisnis sing ora etis. Tanggung jawab kanggo produk perusahaan, kita bakal nindakake langkah-langkah kontrol kualitas sing bisa dipercaya kanggo njamin penjualan produk sing selaras karo standar kualitas sing dikonfirmasi pihak pelanggan sadurunge, saengga pelanggan ora bakal kuwatir.