Kapasitas

Kontrol Kualitas Kita
Perusahaan kami tundhuk marang persyaratan sistem manajemen mutu internasional ISO 9001, kita nemtokake kabeh proses lan tanggung jawab kabeh karyawan lan njamin sumber daya manusia lan peralatan memenuhi kualitas sing dibutuhake kanggo manajemen; kita nggawe sistem traceability kanggo file lan sistem manajemen supplier sing mumpuni. Saben kumpulan bahan baku bakal ditliti lan priksa manawa wis mumpuni sadurunge digunakake, barang sing ora nduweni kualifikasi bakal dibalekake.
Adhedhasar proses produksi otomotif lan sistem kontrol DCS, pemantauan & deteksi wektu nyata lan produk bermutu bisa ditindakake. Produk pungkasan bakal diuji & diperiksa kaping pindho sadurunge dikemas lan dikirim, lan conto saben batch bakal disimpen nganti 1 taun.
Bagan aliran kontrol kualitas perusahaan kayata ing ngisor iki:
Laboratorium inspeksi dilengkapi kromatografi gas sing dirawat kanthi apik, meter bias
hidrometer lan instrumen canggih liyane kanggo njamin kualitas lan stabilitas produk.
  • Kromatografi Gas

  • Refractometer

  • Tabung etrik warna

  • Proporsi instrumen

R&D, Teknologi lan Kawruh
Kabeh staf teknis lan sales duwe pengalaman kerja sing relevan luwih saka 10 taun sing ana gandhengane karo silane & titanate, lan sawetara uga wis makarya ing sawetara perusahaan silikon global nganti pirang-pirang taun. Wong-wong sing hebat bisa menehi tenaga produk sing berkualitas lan layanan sing efisien banget. Kita bisa menehi pandhuan sing akurat marang para pelanggan supaya bisa nggunakake produk kanthi bener.
Kita bisa nawakake solusi lengkap kanggo para pelanggan global kanggo panjaluk agen kopling silane, titanate (aluminate, zirconate), apa wae sing pengin digunakake cairan, bubuk lan agen kopling masterbatch pelet. Kita riset & nggawe sawetara produk unik lan apik tenan kayata silane garing & koktail silane kanggo XLPE, operator polimer porous lan bubuk silane, lan mung siji-sijine pemasok produk kasebut ing China. Saka silane nganti titanate, saka cairan nganti bubuk lan malah menyang masterbatch pelet, produk kita bisa nemokake kabeh pitakon agen kopling saka macem-macem aplikasi, formulasi beda lan pamroses sing beda.
Nggunakake kromatografi gas, bias, bisa kanthi akurat ngetung produk silane lan nganalisis kualitatif sing gampang. Sanalika, kita wis nindakake kerjasama karo Universitas Nanjing, Universitas Teknologi Nanjing lan universitas liyane, kanthi pitulung sumber daya universitas bisa aktif nindakake riset lan pangembangan produk anyar lan nganalisa lan mbedhah produk impor.
Logistik & Layanan Kita
Adhedhasar pirang-pirang taun sales profesional, kita nggawe sistem logistik sing diwasa lan efisien kanggo njamin produk bisa nyedhaki pelanggan kanthi aman lan cepet. Kanggo wilayah Delta Sungai Yangtze, kita bisa njamin ngatur pengiriman dina kasebut, tekan dina esuk; Kanggo wilayah liyane, kita bisa ngirim dina sing padha lan dikirim ing 4 dina. Saka Provinsi Heilongjiang paling lor nganti Provinsi Hainan paling kidul, kanthi efisien ngirim barang menyang ewonan pangguna pungkasan ing China. Sanalika, kita nggunakake sarana informasi kanggo ngiyatake pertukaran informasi karo para pelanggan kanggo nyedhiyakake informasi pelacakan pangiriman sing tepat wektu kanggo nggampangake pelanggan ngontrol proses kerja.
Kanggo bisnis ekspor, kita ahli ing macem-macem proses lan persediaan perdagangan internasional, lan wis nggawe hubungan jangka panjang karo akeh perusahaan pengiriman barang internasional, ngirim barang menyang pelanggan kabeh ing saindenging jagad liwat segara, udara lan darat. Pelanggan wis nutupi kabeh ekonomi utama ing donya.