Vinil Silanes

Vinil Silanes minangka silane fungsional vinil seri sing cocog digunakake kanggo dadi crosslinker kanggo nggawe polimer organik silang. Sampeyan uga dianjurake kanggo nambah rantai RTV utawa polimer fungsional silane utawa OH liyane.

Model utama Vinyl Silanes yaiku SCA-V71M (VTMO), SCA-V71C (A-172) lan liya-liyane.

Vinyl Silanes duwe sawetara fungsi utama, kayata polimer silang Silane, polimerisasi Emulsi, Perekat, segel lan leleh panas.
View as  
 
Vinil Silanes digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Vinil Silanes kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.