Ureido Silane

Ureido Silane minangka organo-silane bifunctional seri sing nduweni klompok ureido organik reaktif lan klompok thoxysilyl anorganik sing bisa dihidolisis.

Model utama Ureido Silane yaiku SCA-U60M (A-1524), SCA-U60E (A-1160) lan liya-liyane.

Ureido Silane bisa dadi komponen ukuran rampung kanggo gabungan serat kaca / kain kaca; minangka aditif kanggo resin fenolik, furan lan melamin kanggo resin pengecoran lan abrasi; minangka bahan tambahan kanggo segel lan perekat; minangka aditif lan / utawa sepisanan kanggo cat lan pernis kanggo nambah adhesi menyang landasan.
View as  
 
  • (Trimethoxysilyl) propyl] urea (CAS: 23843-64-3), Model kita SCA-A60M (padha karo Silquest® A-1524), minangka organo-silane bifunctional sing duwe klompok ureido organik reaktif lan klompok trimethoxysilyl anorganik sing bisa dihidolasi. Sifat dual saka reaktivitas kasebut ngidini SCA-U60M bisa kaiket kimia karo bahan anorganik (kayata kaca, logam, pengisi) lan polimer organik (kayata termoset, termoplastik, elastomer), mula bisa digunakake minangka promotor adhesi lan modifikasi permukaan. SCA-U60M yaiku cairan amber, transparan lan kental kanthi ambu kaya alkohol lan larut ing alkohol, keton, ester utawa hidrokarbon aromatik.

  • N- (Triethoxysilylpropyl) urea (CAS: 23779-32-0), Model kita SCA-A10M (padha karo Silquest® A-1160, Z-6676), minangka organo-silane bifunctional sing duwe klompok ureido organik reaktif lan bisa dihidolisis klompok triethoxysilyl anorganik. Sifat doaktivitas kaping pindho ngidini SCA-U60E ngikat kimia karo bahan anorganik (kayata kaca, logam, pengisi) lan polimer organik (kayata termoset, termoplastik, elastomer), mula bisa digunakake minangka promotor adhesi lan modifikasi permukaan. SCA-U60E minangka solusi silane 50% ing methanol minangka cairan tanpa warna kanthi ambu kaya alkohol lan larut ing alkohol, keton, ester utawa hidrokarbon aromatik.

 1 
Ureido Silane digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Ureido Silane kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.