Titanate Chelates

Titanate Chelates minangka promotor adhesi sing digunakake kanggo tinta pencetakan flexo Gravure pelarut. Saiki kita bisa nyedhiyakake PI2, IA10, AA, AA75 lan liya-liyane.

Titanate Chelates tumindak minangka linker silang kanggo binder lan minangka promotor adhesi ing antarane tinta lan substrat, sing nyedhiyakake mupangat kaya ing ngisor iki: Adhesi tinta sing luwih apik menyang landasan, Curing Enhanced, Kimia, pelarut, lan tahan banyu, Enhanced tahan panas.

Titanate Chelates padha karo sing saka DuPont (saiki DorfKetal), bisa dadi kabeh.
View as  
 
  • Diisobutoxy bisethylacetoacetato titanate (CAS: 83877-91-2), Model TCA-IBAY (padha karo Tyzor IBAY), yaiku titanium etilacetoacetate, bis (etilacetoacetato) bis (alkanolato) titanium, yaiku chelate titanium tanpa pelarut kanthi etilacetoacetate agen chelating. Panganggone utama TCA-IBAY yaiku kanggo katalisis lan hubungan silang ing sistem obat kelembapan silikon lan sistem non-banyu liyane. TCA-IBAY uga duwe macem-macem panggunaan sing ana gandhengane karo promosi adhesi lan digunakake minangka pemulung banyu. TCA-IBAY larut utawa ora bisa ditrapake kanthi akeh pelarut utawa produk organik. Tuladhane yaiku: etanol, isopropanol, butanol, etil asetat, isopropil asetat, metil etil keton, lan aseton.

  • Triethanolamine Titanate (CAS: 36673-16-2), Model TCA-TE (padha karo Tyzor TE), yaiku kompleks titanium triethanolamine kanthi 80% bahan aktif ing pelarut alkohol. Iki cair organik kuning sing jelas lan cocok kanggo nutupi banyu lan perekat.

  • Diisopropoxy-bis Ethylacetoacetato Titanate (CAS: 27858-32-8), Model TCA-DC (padha karo Tyzor DC), kanggo katalisis lan panyambungan silang ing sistem obat kelembapan silikon lan sistem non-banyu liyane. TCA-DC uga duwe macem-macem panggunaan sing ana gandhengane karo promosi adhesi lan digunakake minangka pemulung banyu.

  • Kompleks fosfat titanium proprietariat (CAS: 109037-78-7), Model TCA-IA10 (padha karo VERTECTM IA10) yaiku chelate titanium tanpa asetilacetone (fosfat titanium butil). Ligan fosfat nambah stabilitas titanat dibandhingake karo titanium alkoxides. TCA-IA10 digunakake minangka aditif tinta cetak kanggo nambah adhesi, stabilitas panas lan sifat resistensi liyane.

  • Bis (acetylactonate) isobutoxide isopropoxide titanium (CAS: 68586-02-7), Model TCA-PI2 (padha karo VERTECTM PI2), umume digunakake minangka aditif tinta cetak kanggo nambah adhesi, stabilitas panas lan sifat resistensi liyane lan agen kopling kanggo pengisi lan serat.

  • Bis (asetilaktonat) ethoxide isopropoxide titanium (CAS: 445398-76-5), Model TCA-AA105 (padha karo TYZOR AA105), minangka chelate titanium kanthi asetilacetone minangka agen chelating karo CAS No. 445398-76-5. Iki minangka produk sing padha karo Tyzor AA-105 saka DuPont.

Titanate Chelates digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Titanate Chelates kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.