Sulfur Silanes

Sulfur Silanes akeh digunakake ing karet. Iki digunakake ing pirang-pirang aplikasi ing endi pangisi putih sing ngemot klompok silanol lan sifat teknis sing optimal dibutuhake.

Sulfur Silanes bisa digunakake kanggo Ban, Sol Sepatu, Barang Karet Mekanik, Perekat lan sealant.

Model utama Sulphur Silanes yaiku SCA-S69X (SI69), SCA-S89M (A-189) lan liya-liyane.
View as  
 
 1 
Sulfur Silanes digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Sulfur Silanes kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.