Siane Oligomer / Hidrolisis

Siane Oligomer / Hydrolysates digunakake ing panjaluk khusus.

Siane Oligomer / Hydrolysates umume digunakake ing compDM lan lapisan EPDM.

Model utama Siane Oligomer / Hydrolysates sing bisa diwenehake yaiku SCA-OV17M (6490), SCA-OV17E (6498), SCA-OV17C (6598).
View as  
 
  • 3-aminopropylsilane Hydrolyzate banyu minangka aditif sing penting ing akeh aplikasi. Keuntungan khusus muncul ing sistem adhedhasar banyu.

  • SCA-HE87M (padha karo CoatOSil MP 200) yaiku oligomer fungsi epoxy silane sing bisa dianggep digunakake minangka promotor adhesion utawa binder ing polysulfide, urethane, epoxy lan acrylic caulks, sealant, adhesives and coatings. Produk kasebut minangka struktur polyfungsi sing ngemot klompok gamma-glycidoxy, sing dadi calon sing apik kanggo nganggep nyuda emisi metanol nalika hidrisis saka bahan dibandhingake karo silanes epoxy monomer. Biasane mbantu promosi adhesi lan crosslinking lapisan adhedhasar banyu utawa pelarut uga dispersi pigmen logam ing sistem banyu.

  • SCA-HA46M (padha karo Evonik 1146) minangka oligomer saka alkilsilane lan aminosilane, sing umume digunakake kanggo ningkatake adhesi adesif, segel, cat, lapisan lan tinta menyang landasan.

  • Oligomer siloxane vinil, fungsional methoxy, Model kita SCA-OV71M (padha karo Dynasylan®6490), yaiku konsentrat silan vinil (siloxane oligomer) sing ngemot klompok vinil lan methoxy; iku kompatibiliser banget ing antarane pengisi anorganik (kayata kaolin, MDH, ATH) lan polimer organik (kayata EPDM, EVA, PE).

  • Oligomer vinil siloxane, fungsional ethoxy, Model kita SCA-OV71E (padha karo Dynasylan®6498), yaiku konsentrat silan vinil (siloxane oligomer) sing ngemot klompok vinil lan etoksi; iku kompatibiliser banget ing antarane pengisi anorganik (kayata kaolin, MDH, ATH) lan polimer organik (kayata EPDM, EVA, PE). Iki minangka promotor adhesi, agen dispersi lan hidrofobasi ing senyawa sing diisi mineral. Ing ngarsane kelembapan, klompok ethoxy hidrolisis SCA-OV71E kanggo ngasilake kelompok etanol lan silanol reaktif. Klompok silanol iki reaksi karo pengisi liwat jembatan silikon-oksigen.

  • Pengepakan oligomer vinil siloxane biasa, fungsional 2-methoxyethoxy yaiku plastik 25 kg, gendhing baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

 1 
Siane Oligomer / Hidrolisis digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Siane Oligomer / Hidrolisis kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.