Akselerator Karet

Akselerator Karet minangka akselerator utama utawa sekunder kanggo karet alam lan sintetis.

Karet Akselerator uga minangka akselerator sing cepet banget kanggo kisi NR lan SBR. Kajaba iku, Karet Akselerator digunakake minangka antioksidan ing sistem perekat.

Akselerator Karet utama sing bisa diwenehake yaiku ZDEC, ZMBT, ZBEC, ZDBC lan liya-liyane.
View as  
 
Akselerator Karet digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Akselerator Karet kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.