Wangun Bubuk Silane

Powder Form Silane, yaiku silane bentuk bubuk sing nggunakake silika minangka operator.

Kita bisa nggawe kabeh silane cair dadi Powder Form Silane. Saiki amino, epoxy silane wis akeh didol.

Powder Formulir Silane gampang digunakake lan dikirim, malah bisa nggunakake silane cair ing lapisan bubuk lan lapangan liyane sing ora gampang digunakake silane cair.
View as  
 
  • DryFlow Dry Silane DLC-A187, minangka agen kopling silane fungsional fungsi cair tradisional 3-Glycidoxypropyltrimethoxysilane kanthi konsentrasi aktif 65% dhuwur; iku bubuk sing mili gratis. Silane garing DryFlowTM DLC-A187 nawakake mupangat kanggo nangani lan ngukur luwih gampang, gabung kanthi luwih cepet sajrone nyampur lan umure rak luwih dawa.

  • DryFlow Dry Silane DLC-A10E, minangka agen kopling silane fungsional fungsional tradisional 3-Aminopropyltriethoxysilane kanthi konsentrasi aktif 65%; iku bubuk sing mili gratis. CapatueTM DLC-A10E silane garing nyedhiyakake mupangat kanggo nangani lan ngukur luwih gampang, gabung kanthi luwih cepet sajrone nyampur lan umure luwih dawa.

 1 
Wangun Bubuk Silane digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Wangun Bubuk Silane kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.