Phenyl Silanes

Phenyl Silanes minangka seri Arylalkoxy silane sing digunakake kanggo nggawe lumahing anorganik hidrofobik. Iki minangka monomer kimia sing menehi reaksi karo banyu kanggo mbentuk silanetriol lan methanol.

Phenyl Silanes bisa digunakake kanggo nggawe permukaan anorganik hidrofobik, campuran agen kopling Silane.

Model utama Phenyl Silanes yaiku SCA-P61M, SCA-P61E lan liya-liyane.
View as  
 
 1 
Phenyl Silanes digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Phenyl Silanes kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.