Agen Kopling Organologis Liyane

Agen Coupling Organometalik liyane minangka jeneng agen kopling titantae, agen kopling aluminasi, lan Agen Kopling Zirconate.

Agen Coupling Organometalik liyane digunakake ing plastik lan lapisan lapisan.

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Agen Coupling Organometalik Liyane.
View as  
 
  • Agen kopling aluminasi ACA-K30, Model ACA-K30 minangka agen kopling aluminat serbaguna, umume digunakake ing plastik, karet, perekat, GRP, lapisan, tinta, pelem, bahan magnetik, bahan anti banyu, tahan api komposit lan sapanunggalane .

  • Diisopropoxyaluminum etil acetoacetate (CAS: 14782-75-3), Model ACA-EAA1 yaiku chelate aluminium.

  • Acetylacetonate aluminium (CAS: 13963-57-0), Model ACA-AA3 yaiku chelate aluminium kanthi acetylacetone minangka agen chelating. Iki minangka agen silang sing efisien kanggo akeh lapisan lan tinta.

  • Zirconate ZCA-N97 (CAS: 111083-78-4), Model kita ZCA-N97 (padha karo Ken-React® NZ 97), ZCA-N97 minangka agen kopling zirkonat anilino neilalkoxy; duwe fungsi reaksi amino lan stabilitas termal sing apik amarga klompok fenil. Kauntungan utama zirconates ZCA-N97 yaiku stabilitas sing luwih gedhe; ora kaya titanates, uga ora ana warna produksi pangembang kanthi ana fenol (kajaba nitrophenol), uga ora bisa digandhengake karo amina (HALS). Ing plastik sing ora dikisi, asring uga nambah stabilitas UV dibandhingake karo zircoantes, lan varian neoalkoxy bisa nyedhiyakake kesempatan anyar kanggo kopling polimer fluorisasi menyang substrat logam.

  • Tetrakis (triethanolaminato) zirconium (IV) (CAS: 101033-44-7), Model ZCA-TEAZ (padha karo TYZOR® TEAZ), yaiku kompleks zirconium triethanolamine kanthi bahan aktif 100%. Yen dibandhingake karo titanium titanate, TCA-TEA, Tetrakis (triethanolaminato) (IV), stabilitas termal sing luwih apik lan warna sing luwih entheng. Bisa menehi reaksi banyu kanthi hidrolisis kanggo mbentuk klat hidroksi zirconium reaktif sing stabil ing banyu sajrone wektu sing suwe. Ikatan chelate asli utawa terhidrasi karo klompok -OH utawa -COOH organik kanggo mbentuk gel kuat kanthi ngubungake akeh bahan polimer lan karbohidrat kayata selulosa, pati lan guar. ZCA-TEAZ uga tumindak minangka katalis Asam Lewis ing proses kayata esterifikasi, transesterifikasi, kondensasi, tambahan, polimerisasi lan reaksi sing padha. Panggunaan kalebu promosi adhesi, crosslinking saka macem-macem polimer, lan cairan fraktur medan minyak.

  • Zirconate ZCA-N38 (CAS: 103455-10-3), Model kita ZCA-N38 (padha karo Ken-React® NZ 38), ZCA-N38 minangka agen kopling zirkonosat pirofosfat neoalkoxy; dawane termostabilitas luwih apik dibandhingake karo monoalkoxy zirconate. Keuntungan utama zirconates ZCA-N38 yaiku stabilitas sing luwih gedhe; ora kaya zircoantes, uga ora ngasilake warna awak nalika ana fenol (kajaba nitrophenol), uga ora bisa sesambungan karo amina (HALS). Ing plastik sing ora dikisi, asring uga nambah stabilitas UV dibandhingake karo zircoantes, lan varian neoalkoxy bisa nyedhiyakake kesempatan anyar kanggo kopling polimer fluorisasi menyang substrat logam.

 1 
Agen Kopling Organologis Liyane digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Agen Kopling Organologis Liyane kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.