Silane Organik

Silanes Organik include amino silanes, epoxy silanes, vinyl silanes, sulfur silanes and so on.

Silanes Organik have a wide range of applications, such as adhesives, coating, ink, metal surface treatment,fiber glass reinforced composites and so on. 


Ing ngisor iki babaganSilanes Organikgegandhengan, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngertiSilanes Organik.

View as  
 
  • 1H, 1H, 2H, 2H-Perfluorodecyltriethoxysilane (CAS: 101947-16-4), Model kita SCA-F17C10E, minangka silane Fluoride, tumindak minangka modifikasi permukaan ing landasan hidroksifungsional biasane. Iki uga bisa digunakake minangka promotor adhesi ing antarane bahan anorganik lan fluorofimer.

  • Trimethoxy (1H, 1H, 2H, 2H-heptadecafluorodecyl) silane (CAS: 83048-65-1), Model kita SCA-F17C10M, Keuntungan saka resistensi panas sing dhuwur, resistensi kimia sing apik lan energi bebas permukaan sing kurang. Lan nduweni sifat sing apik banget kayata resistensi ultraviolet, resistensi cuaca lan resistensi gesekan. Bisa digunakake minangka modifier permukaan, sing bisa ndadekake lumahing hidrofobik / berminyak; bisa digunakake minangka modifikasi permukaan kanggo gugus hidroksil, karboksil lan oksigen. Lapisan film fluorosilicon monomolekuler sing dirakit dhewe digawe ing permukaan zat anorganik, saengga substrat sing diobati duwe energi permukaan sing endhek banget lan kurang bisa mbukak, lan nduweni sifat anti-banyu lan obat-obatan minyak sing apik kanggo menehi permukaan sing dirawat kanthi apik Kinerja anti banyu, tahan minyak lan anti-fouling.

  • Adhedhasar jumlah 1H, 1H, 2H, 2H-perfluorooctyltriethoxysilane (CAS: 51851-37-7), kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, kanthi udhara lan kanthi ekspres.

  • 1H, 1H, 2H, 2H-perfluorooctyltrimethoxysilane (CAS: 85857-16-5), Model kita SCA-F13C8M, Nduwe kaluwihan resistensi panas sing dhuwur, resistensi kimia sing apik lan energi bebas permukaan sing kurang. Lan nduweni sifat sing apik banget kayata resistensi ultraviolet, resistensi cuaca lan resistensi gesekan. Bisa digunakake minangka modifier permukaan, sing bisa ndadekake lumahing hidrofobik / berminyak; bisa digunakake minangka modifikasi permukaan kanggo gugus hidroksil, karboksil lan oksigen. Lapisan film fluorosilicon monomolekuler sing dirakit dhewe digawe ing permukaan zat anorganik, saengga substrat sing diobati duwe energi permukaan sing endhek banget lan kurang bisa mbukak, lan nduweni sifat anti-banyu lan obat-obatan minyak sing apik kanggo menehi permukaan sing dirawat kanthi apik Kinerja anti banyu, tahan minyak lan anti-fouling.

  • Silane SLF-13 sing dirumusake dirancang kanggo digunakake ing rong langkah kaya proses silop silop Proses Sioplas polietilen lan kopolimer etilena kanggo industri kabel listrik. Asil kinerja polietilen sing dilintasi silane bisa nemokake utawa ngluwihi poliethelin silang-peroksida, sing nawakake kaluwihan ing prosesor prosesor lintang lan biaya pabrikan sing luwih murah. Silika SLF-13 sing dirumusake minangka cairan kekuningan sing jelas sing mung ngemot: silan vinil lan inisiator grafting. Vinylsilane sing ngubungake nggabungake grafting ing rasio sing cocog kanggo polyethylene silang ing peralatan ekstrusi sing kasedhiya kanthi komersial.

  • Silane SLC-R sing dirumuske minangka sistem silane kacepetan anyarâ saka Capatue sing dirancang kanggo digunakake ing proses Monosil siji-langkah, Proses Spherisil lan Proses Perendaman Rendaman silutan silang polietilen lan kopolimer etilena kanggo industri kabel listrik .

Silane Organik digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Silane Organik kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.