Isocyanato Silanes

Isocyanato Silanes minangka silane fungsional isokyanat unik. Fungsi isosianat nampilake reaktivitas khas alkil isosianat lan bakal bereaksi karo senyawa hidrogen reaktif sing akeh.

Isocyanato Silanes reaktif karo polimer lan polimer fungsional -OH, -NH2, lan -SH, nyedhiyakake mekanisme silang silane sing ngobati kelembapan, nyedhiyakake adhesi sing apik kanggo substrat sing angel nalika digunakake minangka promotor adhesi, nawakake hidrolisis cepet nalika ana kelembapan atmosfer , nyedhiyakake adhesi udan sing unggul kanggo kaca, logam lan substrat anorganik liyane, sing ngasilake obligasi nyedhiyakake stabilitas termal, kimia lan UV sing apik banget.

Model utama Isocyanato Silanes yaiku SCA-Y25E (A-LINK 25), SCA-Y25M (A-LINK 35).
View as  
 
 1 
Isocyanato Silanes digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Isocyanato Silanes kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.