Formula Silane / Silane Coctail

Silane / Silane Coctail sing dirumus digunakake ing kabel XLPE lan pipa PEX-B. Wis kalebu silane lan aditif liyane sing butuh XLPE.

Silane / Silane Coctail sing dirumus, diformulasi khusus, sistem crosslinking multi-komponen (silane, peroksida, katalis lan antioksidan) kanggo digunakake ing crosslinking lembab saka poliethelin utawa etilenekopolis. Nyedhiyakake kinerja sing apik ing peralatan sing dirancang kanggo teknologi Monosil (1).

Silane / Silane Coctail sing dirumusake minangka cairan cair sing mbebayani ing kelas 3.
View as  
 
  • Silane SLF-13 sing dirumusake dirancang kanggo digunakake ing rong langkah kaya proses silop silop Proses Sioplas polietilen lan kopolimer etilena kanggo industri kabel listrik. Asil kinerja polietilen sing dilintasi silane bisa nemokake utawa ngluwihi poliethelin silang-peroksida, sing nawakake kaluwihan ing prosesor prosesor lintang lan biaya pabrikan sing luwih murah. Silika SLF-13 sing dirumusake minangka cairan kekuningan sing jelas sing mung ngemot: silan vinil lan inisiator grafting. Vinylsilane sing ngubungake nggabungake grafting ing rasio sing cocog kanggo polyethylene silang ing peralatan ekstrusi sing kasedhiya kanthi komersial.

  • Silane SLC-R sing dirumuske minangka sistem silane kacepetan anyarâ saka Capatue sing dirancang kanggo digunakake ing proses Monosil siji-langkah, Proses Spherisil lan Proses Perendaman Rendaman silutan silang polietilen lan kopolimer etilena kanggo industri kabel listrik .

 1 
Formula Silane / Silane Coctail digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Formula Silane / Silane Coctail kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.