Fluorida Silane

Fluorida Silane, tumindak minangka modifikasi permukaan ing landasan hidroksifungsi biasane.

Fluorida Silane uga bisa digunakake minangka promotor adhesi ing antarane bahan anorganik lan fluoropolimer.

Model utama Fluoride Silane sing bisa diwenehake yaiku SCA-F13C8M, SCA-F13C8E lan liya-liyane.
View as  
 
  • 1H, 1H, 2H, 2H-Perfluorodecyltriethoxysilane (CAS: 101947-16-4), Model kita SCA-F17C10E, minangka silane Fluoride, tumindak minangka modifikasi permukaan ing landasan hidroksifungsional biasane. Iki uga bisa digunakake minangka promotor adhesi ing antarane bahan anorganik lan fluorofimer.

  • Trimethoxy (1H, 1H, 2H, 2H-heptadecafluorodecyl) silane (CAS: 83048-65-1), Model kita SCA-F17C10M, Keuntungan saka resistensi panas sing dhuwur, resistensi kimia sing apik lan energi bebas permukaan sing kurang. Lan nduweni sifat sing apik banget kayata resistensi ultraviolet, resistensi cuaca lan resistensi gesekan. Bisa digunakake minangka modifier permukaan, sing bisa ndadekake lumahing hidrofobik / berminyak; bisa digunakake minangka modifikasi permukaan kanggo gugus hidroksil, karboksil lan oksigen. Lapisan film fluorosilicon monomolekuler sing dirakit dhewe digawe ing permukaan zat anorganik, saengga substrat sing diobati duwe energi permukaan sing endhek banget lan kurang bisa mbukak, lan nduweni sifat anti-banyu lan obat-obatan minyak sing apik kanggo menehi permukaan sing dirawat kanthi apik Kinerja anti banyu, tahan minyak lan anti-fouling.

  • Adhedhasar jumlah 1H, 1H, 2H, 2H-perfluorooctyltriethoxysilane (CAS: 51851-37-7), kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, kanthi udhara lan kanthi ekspres.

  • 1H, 1H, 2H, 2H-perfluorooctyltrimethoxysilane (CAS: 85857-16-5), Model kita SCA-F13C8M, Nduwe kaluwihan resistensi panas sing dhuwur, resistensi kimia sing apik lan energi bebas permukaan sing kurang. Lan nduweni sifat sing apik banget kayata resistensi ultraviolet, resistensi cuaca lan resistensi gesekan. Bisa digunakake minangka modifier permukaan, sing bisa ndadekake lumahing hidrofobik / berminyak; bisa digunakake minangka modifikasi permukaan kanggo gugus hidroksil, karboksil lan oksigen. Lapisan film fluorosilicon monomolekuler sing dirakit dhewe digawe ing permukaan zat anorganik, saengga substrat sing diobati duwe energi permukaan sing endhek banget lan kurang bisa mbukak, lan nduweni sifat anti-banyu lan obat-obatan minyak sing apik kanggo menehi permukaan sing dirawat kanthi apik Kinerja anti banyu, tahan minyak lan anti-fouling.

 1 
Fluorida Silane digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Fluorida Silane kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.