Epoxy Silane

Epoxy Silane minangka seri epoxy silane fungsional sing digunakake kanggo digunakake minangka promotor adhesion ing polysulfide, urethane, epoxy lan acrylic caulks sealants lan adhesives.

Model utama Epoxy Silane yaiku SCA-E87M (A187), SCA-E86E (COATOSIL1770) lan liya-liyane.

Epoxy Silane uga digunakake ing lapisan, adesif, perawatan permukaan logam.
View as  
 
 1 
Epoxy Silane digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Epoxy Silane kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.