Silane garing

Silane garing duwe rong jinis, siji wujude bubuk, siji ing pelet. Wangun bubuk yaiku silane garing sing digawe saka silane cair nggunakake sawetara operator silika, digunakake ing lapisan bubuk. Formulir pelet kanggo kabel xlpe utawa pipa pex-b.

Silane garing gampang digunakake lan diangkut.

Silane garing minangka produk kauntungan saka perusahaan kita, bisa disesuaikan.
View as  
 
  • Paket seri silane XLM (Silane garing kanggo XLPE CABLE, PEX-b PIPE) yaiku kantong aluminium foil 20 kg lan drum baja 200 liter. Kemasan khusus kanggo custom-custom bisa digawe kanthi panjaluk khusus ..

  • XLM Silane XLM31 umume digunakake kanggo nyebrang kabel listrik voltase sedheng lan medium adhedhasar resin polietilen stabil. Ngapikake stabilitas. Ngalangi link silang sadurunge.

  • DryFlow Dry Silane DLC-A187, minangka agen kopling silane fungsional fungsi cair tradisional 3-Glycidoxypropyltrimethoxysilane kanthi konsentrasi aktif 65% dhuwur; iku bubuk sing mili gratis. Silane garing DryFlowTM DLC-A187 nawakake mupangat kanggo nangani lan ngukur luwih gampang, gabung kanthi luwih cepet sajrone nyampur lan umure rak luwih dawa.

  • DryFlow Dry Silane DLC-A10E, minangka agen kopling silane fungsional fungsional tradisional 3-Aminopropyltriethoxysilane kanthi konsentrasi aktif 65%; iku bubuk sing mili gratis. CapatueTM DLC-A10E silane garing nyedhiyakake mupangat kanggo nangani lan ngukur luwih gampang, gabung kanthi luwih cepet sajrone nyampur lan umure luwih dawa.

 1 
Silane garing digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Silane garing kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.