Antioksidan

Antioksidan minangka antioksidan seri sing akeh digunakake ing sarung tangan lateks, karet.

Antioksidan utama sing bisa diwenehake yaiku CPL antioksidan polifenol, Aplikasi kalebu stabilisasi polimer ing proses uga digunakake ing barang-barang manufaktur kayata benang elastis, sandhangan karpet, kasur karet busa, sarung tangan rumah tangga lan bedah, produk medis, bayi susu botol, tikar mandhi, botol banyu panas, komponen otomotif, peralatan rumah tangga (gasket, liner, bagian, perumahan, lsp), peralatan elektronik, lan lapisan kertas.

Kita uga bisa nyedhiyakake antioksidan liyane, kayata CAPOX445, 1010, BHT.CAPOX 2246.
View as  
 
  • Antioksidan CAPOX 1076 (CAS: 2082-79-3), Model CAPOX1076, minangka antioksidan fenolik sing dihambat kanthi efektif, stabilizer non-warna kanggo substrat organik kayata plastik, serat sintetis, karet, elastomer, adesif, lilin, minyak lan lemak. Iki nglindhungi substrat kasebut saka degradasi termo-oksidatif. CAPOX 1076 ora mambu, stabil lan ora bisa dilindhungi kanthi warna. Iki nduweni kompatibilitas sing apik karo umume substrat, volatilitas sing kurang lan resistensi ekstraksi sing dhuwur.

  • Antioksidan CAPOX 245 (CAS: 36443-68-2), Model CAPOX245, jenenge Triethylene glycol bis (propionat 3-tert-butyl-4-hidroksi-5-methylphenyl), biasane digunakake minangka proses lan stabil wektu suwe kanggo polimer styrene kaya HIPS, ABS, MBS, lan thermoplastics rekayasa kaya POM lan PA, lan uga dadi stopper pungkasan ing polimerisasi PVC.

  • Pentaerythritol tetrakis (3- (3,5-di-tert-butyl-4-hydroxyphenyl) propionate) (CAS: 6683-19-8), Model CAPOX 1010, minangka jinis antioksidan fenol sing diblokir kanthi efisien, tanpa warna kanggo organik substrat kayata plastik, serat sintetis, karet, elastomer, perekat, lilin, minyak lan lemak. Iki nglindhungi substrat kasebut saka degradasi termo-oksidatif. Iki nduweni kompatibilitas sing apik, resistensi ekstraksi sing dhuwur lan volatilitas sing kurang. Ora ana ambu lan tanpa rasa.

  • 2,2'-Methylenebis (4-methyl-6-tert-butylphenol) (CAS: 119-47-1), Model CAPOX 2246, minangka antioksidan fenolik lan stabilisator termal sing apik banget, ora ana warna. Aplikasi khas kalebu adhem panas, leleh karet alami, ABS, EVA, polipropilena lan polietilen. CAPOX 2246 uga dadi hambatan oksidasi lemak, minyak lan lilin parafin.

  • 2, 6-Di-tert-butyl-p-cresol (CAS: 128-37-0), Model CAPOX 445, yaiku antioksidan antioksidan jinis amina non-warna sing efektif banget minangka stabilisator termal ing jembar macem-macem aplikasi, kalebu polyolefin, styrenics, polyol, adhesive panas, pelumas lan poliamida.

  • 4, 4â € -Bis (alpha, alpha-dimethylbenzyl) diphenylamine (CAS: 10081-67-1), Model CAPOX 445, Iki minangka antioksidan antioksidan jinis amina non-warna sing efektif banget minangka stabilisator termal ing jembar macem-macem aplikasi, kalebu polyolefin, styrenics, polyol, adhesive panas, pelumas lan poliamida.

Antioksidan digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Antioksidan kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.