Amino Silane

Amino Silane minangka silane organofunctional klompok amino sing digunakake ing macem-macem aplikasi kanggo nyedhiyakake ikatan sing unggul antarane substrat anorganik lan polimer organik.

Model utama Amino Silane yaiku SCA-A10E (A1100), SCA-A20M (A-1120) lan liya-liyane.

Amino Silane minangka silane sing paling umum, saiki digunakake ing lapisan, adesif, perawatan permukaan logam.
View as  
 
  • (Trimethoxysilyl) propyl] aniline (CAS: 3068-76-6), Model kita SCA-A69M (padha karo Silquest® Y-9669), minangka agen kopling fungsional amino serbaguna sing digunakake ing macem-macem aplikasi kanggo nyedhiyakake ikatan sing unggul ing antarane landasan anorganik lan polimer organik. Isine fungsi fenil lan amino ing molekul sing padha. Iki minangka promotor adesif sing efektif banget kanggo akeh sistem resin sing diisi lan dikuatake.

  • [3 (2-Aminoethyl) aminopropyl] triethoxysilane (CAS: 5089-72-5), Model SCA-A20E, yaiku silane fungsional diamino sing bisa digunakake ing macem-macem aplikasi ing luar negeri. Iki digunakake kanggo ningkatake adhesi ing antarane permukaan anorganik lan organik, pengisi utawa bala lan resin sing bereaksi karo klompok amino.

  • 3- (2-Aminoethylamino) propylmethyldiethoxysilane (CAS: 70240-34-5), Model kita SCA-A20F, SCA-A20F minangka diaminosilane. Struktur molekul duwe klompok amino primer aktif lan klompok amino sekunder lan rong klompok etoksi hidrolisis. Reaktivitas ganda iki ngidini ngliwati bahan anorganik (kaca, logam, Filler) lan polimer organik (resin termoset, plastik, elastomer) reaksi kimia rong arah kanggo nambah ikatan, adhesi lan kompatibilitas ing antarane kekarone, saengga bisa nambah mekanik properti saka bahan komposit adhedhasar resin utawa nambah lapisan resin Kekuwatan perekat lan tahan banyu. Ing macem-macem aplikasi, bisa digunakake minangka agen kopling, promotor adhesi, agen obat, modifikasi permukaan lan pigmen, lsp.

  • Yen N-Cyclohexyl-3-aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 3068-78-8) disimpen ing ndhuwur umur rak ing label produk, mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

  • (N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 2530-86-1), Model kita SCA-A81M, SCA-A81M minangka monoaminosilane. Struktur molekul duwe klompok amino tersier lan telung klompok alkoxy-methoxy hidrolisis. Reaktivitas ganda iki ngidini ngliwati bahan anorganik (kaca, logam, Filler) lan polimer organik (resin termoset, plastik, elastomer) reaksi kimia rong arah kanggo nambah derajat ikatan, adhesi lan kompatibilitas ing antarane kekarone, saengga bisa nambah sifat mekanik saka bahan komposit adhedhasar resin utawa ngapikake lapisan resin Kekuwatan ikatan lan tahan banyu tumrap kinerja. Ing macem-macem aplikasi, bisa digunakake minangka agen kopling, promotor adhesi, agen obat, modifikasi permukaan lan pigmen, lsp.

  • (N, N-Diethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 41051-80-3), Model kita SCA-A82M, SCA-A82M minangka monoaminosilane. Struktur molekul duwe klompok amino tersier lan telung klompok alkoxy-methoxy hidrolisis. Reaktivitas dobel iki ngidini ngliwati bahan anorganik (kaca, logam, Filler) lan polimer organik (resin termoset, plastik, elastomer) reaksi kimia rong arah kanggo nambah derajat ikatan, adhesi lan kompatibilitas ing antarane kekarone, saengga bisa nambah sifat mekanik saka bahan komposit adhedhasar resin utawa ngapikake lapisan resin Kekuwatan ikatan lan tahan banyu tumrap kinerja. Ing macem-macem aplikasi, bisa digunakake minangka agen kopling, promotor adhesi, agen obat, modifikasi permukaan lan pigmen, lsp.

Amino Silane digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Amino Silane kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.