Alkyl Silane

Alkyl Silane minangka alkylalkoxysilane seri sing, yen kena kelembapan, reaktif karo mineral. Monomer bisa nembus jero menyang substrat, lan banjur bereaksi kanggo mbentuk permukaan protèktif sing ngubengi saben partikel mikroskopis. Lumahing protèktif iki awet banget lan bisa nyebabake resistensi cuaca sing signifikan.

Model utama Acryl Silane yaiku SCA-K08E (A-137), SCA-K03E (A-138) lan liya-liyane.

Acryl Silane akeh digunakake ing lesung garing, impregnasi silane lan liya-liyane.
View as  
 
  • Methyltrimethoxysilane (CAS: 1185-55-3), Model kita SCA-K01M (padha karo Silquest® A-1630, MTMS), minangka alkylalkoxysilane monomer kanthi klompok alkil paling cedhak sing, yen kena lembab, minangka komponen penting ing sol -gel sistem.SCA-K01M minangka cairan viskositas sing tanpa warna. Panganggone mbutuhake hidrolisis asam utawa alkali. SCA-K01M dianggep minangka trifungsi amarga kabeh telung klompok alkoxy bisa melu reaksi kasebut. Kajaba iku SCA-K01M ngemot klompok metil sing nambah karakter organik ing produk kasebut. Hidrolisis nyebabake klompok silanol sing, ing reaksi kondensasi sabanjure, mbentuk obligasi siloxane stabil (-Si-O-Si-).

  • Isobutyltriethoxysilane (CAS: 17980-47-1), Model kita SCA-Ki04E minangka agen kopling fungsional fungsional Serbaguna sing digunakake liwat macem-macem aplikasi kanggo nyedhiyakake ikatan sing unggul ing antarane substrat anorganik lan polimer organik. Fungsi amina utami ditanggepi karo macem-macem bahan thermoset, termoplastik lan elastomer.

  • n-Hexadecyltrimethoxysilane (CAS: 16415-12-6), Model kita SCA-K16M, minangka alkylalkoxysilane monomer sing, nalika kena kelembapan, reaktif karo mineral. Monomer bisa nembus jero menyang substrat, lan banjur bereaksi kanggo mbentuk permukaan protèktif sing ngubengi saben partikel mikroskopis. Lumahing protèktif iki awet banget lan bisa nyebabake resistensi cuaca sing signifikan. Silane gampang dibubarake ing pelarut organik kanggo mbentuk solusi sing jelas, tanpa warna lan stabil.

  • n-Octyltrimethoxysilane (CAS: 3069-40-7), Model kita SCA-K08M, minangka alkylalkoxysilane monomer sing, nalika kena kelembapan, reaktif karo mineral. Monomer bisa nembus jero menyang substrat, lan banjur bereaksi kanggo mbentuk permukaan protèktif sing ngubengi saben partikel mikroskopis. Lumahing protèktif iki awet banget lan bisa nyebabake resistensi cuaca sing signifikan. Silane gampang dibubarake ing pelarut organik kanggo mbentuk solusi sing jelas, tanpa warna lan stabil.

  • Dodecyltrimethoxysilane (CAS: 3069-21-4), Model kita SCA-K12M, minangka alkylalkoxysilane monomer sing, nalika kena kelembapan, reaktif karo mineral. Monomer bisa nembus jero menyang substrat, lan banjur bereaksi kanggo mbentuk permukaan protèktif sing ngubengi saben partikel mikroskopis. Lumahing protèktif iki awet banget lan bisa nyebabake resistensi cuaca sing signifikan. Silane gampang dibubarake ing pelarut organik kanggo mbentuk solusi sing jelas, tanpa warna lan stabil.

  • n-Octyltriethoxysilane (CAS: 2943-75-1), Model kita SCA-K03M minangka alkylalkoxysilane monomer sing, nalika kena kelembapan, reaktif karo mineral. Monomer bisa nembus jero menyang substrat, lan banjur bereaksi kanggo mbentuk permukaan protèktif sing ngubengi saben partikel mikroskopis. Lumahing protèktif iki awet banget lan bisa nyebabake resistensi cuaca sing signifikan. Silane gampang dibubarake ing pelarut organik kanggo mbentuk solusi sing jelas, tanpa warna lan stabil.

Alkyl Silane digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Alkyl Silane kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.