Promosi Adhesion Kanggo UV

Adhesion Promoter Kanggo UV minangka promotor adhesi sing digunakake kanggo tinta UV. Nanging umume substrat kanggo logam lan gelas.

Promosi Adhesion Kanggo UV Ngartekno bisa nambah kekuwatan komposit nalika komposit dikuatake karo kaca serat kaca kanthi formulasi poliester khas.

Adhesion Promoter Kanggo UV umume ngemot amino utawa akrilik. Iki dipilih adhedhasar aplikasi.
View as  
 
  • Promosi ADhesion ADP-S570, Model ADP-S570 kita minangka promotor adhesi kanggo sistem UV. Iki minangka senyawa organik karo klompok fungsional sing ora jenuh, umume digunakake kanggo ngapikake lapisan lan perekat resin polimerisasi radikal bebas kayata resin sing bisa diobati kanthi ultraviolet (UV), resin radiasi akselerator elektron (EB), resin poliester tak jenuh, resin vinil, lsp. Resistensi adhesion lan banyu kanggo kaca, keramik, logam.

  • Promosi Adhesion ADP-S481, Model ADP-S481 kita minangka promotor adhesion kanggo sistem UV. Iki minangka senyawa organik karo klompok fungsional sing ora jenuh, umume digunakake kanggo ngapikake lapisan lan perekat resin polimerisasi radikal bebas kayata resin sing bisa diobati kanthi ultraviolet (UV), resin radiasi akselerator elektron (EB), resin poliester tak jenuh, resin vinil, lsp. Resistensi adhesion lan banyu kanggo kaca, keramik, logam.

 1 
Promosi Adhesion Kanggo UV digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Promosi Adhesion Kanggo UV kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.