Promosi Adhesion Kanggo Nyithak Tinta

Adhesion Promoter For Print Ink, minangka promotor adhesi sing digunakake kanggo tinta pencetakan flexo Gravure. TCA-IAM, TCA-IA10 minangka model utama.

Kemasan fleksibel dadi komponen penting ing pemasaran produk. Bahan kemasan biasane kalebu foil sing ora nyerep adhedhasar poliolefin (polietilen, polipropilena, utawa polipropilena co-extruded), poliester, poliamida, selofan, PVC, plastik metallized, utawa aluminium. Nyithak foil kasebut bisa menehi motivasi marang konsumen supaya tuku produk, menehi informasi, lan nawakake tambahan dekorasi.

Platform cetak khas kanggo kemasan fleksibel yaiku proses fleksografi lan rotogravure sing mbutuhake tinta khusus. Jinis tinta sing paling asring digunakake ngemot nitrocellulose (NC) minangka utama. Iki nambah konsumsi Promosi Adhesion Kanggo Tinta Cetak

Kanggo nyithak paket flexographic lan gravure, Adhesion Promoter For Print Ink mbantu nambah properti produk pungkasan.

View as  
 
 1 
Promosi Adhesion Kanggo Nyithak Tinta digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Promosi Adhesion Kanggo Nyithak Tinta kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.