Promosi Adhesion Kanggo Pelapisan Banyu

Adhesion Promoter For Waterborne Coating, minangka promotor adhesi sing bisa nambah ing sistem banyu kanthi langsung.

Promosi Adhesion Kanggo Coating Waterborne, bisa nambah adhesi kanggo landasan kaya: gelas, logam.
View as  
 
  • Promosi Adhesion ADP-W452, Model ADP-W452 kita minangka promotor adhesi kanggo sistem banyu. Komposisi kimia utama yaiku oligomer silane banyu adhedhasar epoksi kanthi 50% bahan aktif kanthi bobot lan banyu 50% sing isih ana. Produk iki umume digunakake kanggo ningkatake adhesi lan resistensi banyu saka lapisan banyu kaya banyu, epoksi, emulsi akrilik, styrene emulsi -butadiene lan dispersi banyu poliuretan, lan adesif kanggo bahan anorganik kayata kaca lan logam lan landasan kutub. Utawa minangka promotor adhesion materi berlapis kinerja tinggi sing apik kanggo nambah adhesi ing antarane bahan anorganik (kaca, mineral lan logam) lan polimer organik (padhet panas, termoplastik lan elastomer), nambah kekuwatan mekanik materi.

  • Promosi Adhesion ADP-W450, Model ADP-W450 kita minangka promotor adhesi kanggo sistem banyu. Produk iki umume digunakake kanggo nambah adhesi lapisan adhedhasar banyu kayata emulsi akrilik, emulsi styrene-butadiene lan dispersi poliuretan banyu, adesif kanggo kaca lan logam, lan tahan banyu.

 1 
Promosi Adhesion Kanggo Pelapisan Banyu digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Promosi Adhesion Kanggo Pelapisan Banyu kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.