Promosi Adhesion

Adhesion Promoter minangka jeneng fungsi agen kopling silane lan agen kopling titanate.

Adhesion Promoter digunakake ing lapisan kanggo nambah adhesi antarane resin lan gelas, logam.

Ing ngisor iki yaiku babagan promotor Adhesion sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Promotor Adhesion.
View as  
 
  • Promosi Adhesion ADP-W452, Model ADP-W452 kita minangka promotor adhesi kanggo sistem banyu. Komposisi kimia utama yaiku oligomer silane banyu adhedhasar epoksi kanthi 50% bahan aktif kanthi bobot lan banyu 50% sing isih ana. Produk iki umume digunakake kanggo ningkatake adhesi lan resistensi banyu saka lapisan banyu kaya banyu, epoksi, emulsi akrilik, styrene emulsi -butadiene lan dispersi banyu poliuretan, lan adesif kanggo bahan anorganik kayata kaca lan logam lan landasan kutub. Utawa minangka promotor adhesion materi berlapis kinerja tinggi sing apik kanggo nambah adhesi ing antarane bahan anorganik (kaca, mineral lan logam) lan polimer organik (padhet panas, termoplastik lan elastomer), nambah kekuwatan mekanik materi.

  • Promosi Adhesion ADP-W450, Model ADP-W450 kita minangka promotor adhesi kanggo sistem banyu. Produk iki umume digunakake kanggo nambah adhesi lapisan adhedhasar banyu kayata emulsi akrilik, emulsi styrene-butadiene lan dispersi poliuretan banyu, adesif kanggo kaca lan logam, lan tahan banyu.

  • Promosi Adhesion TCA-IAM minangka cheat titanium tanpa asetilacetone. TCA-IAM nampilake adhesi sing apik lan kinerja lintas-link uga warna sing sithik.

  • Promosi Adhesion TCA-AA105 yaiku chelate titanium kanthi asetilacetone minangka agen chelating kanthi CAS No. 445398-76-5. Iki minangka produk sing padha karo Tyzor AA-105 saka DuPont.

  • Promosi ADhesion ADP-S570, Model ADP-S570 kita minangka promotor adhesi kanggo sistem UV. Iki minangka senyawa organik karo klompok fungsional sing ora jenuh, umume digunakake kanggo ngapikake lapisan lan perekat resin polimerisasi radikal bebas kayata resin sing bisa diobati kanthi ultraviolet (UV), resin radiasi akselerator elektron (EB), resin poliester tak jenuh, resin vinil, lsp. Resistensi adhesion lan banyu kanggo kaca, keramik, logam.

  • Promosi Adhesion ADP-S481, Model ADP-S481 kita minangka promotor adhesion kanggo sistem UV. Iki minangka senyawa organik karo klompok fungsional sing ora jenuh, umume digunakake kanggo ngapikake lapisan lan perekat resin polimerisasi radikal bebas kayata resin sing bisa diobati kanthi ultraviolet (UV), resin radiasi akselerator elektron (EB), resin poliester tak jenuh, resin vinil, lsp. Resistensi adhesion lan banyu kanggo kaca, keramik, logam.

 1 
Promosi Adhesion digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Promosi Adhesion kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.