Carriers Konsentrasi Aditif

Carriers Concentrates Aditif, uga diarani operator polimer poros, sing akeh digunakake ing masterbatch aditif.

Carriers Konsentrasi Aditif, tumindak kaya spons. Muatan aditif menyang polimer poros mung minangka proses penyerapan fisik. Amarga pasukan kapiler, struktur keropos sing bisa diakses bakal diisi kanthi aditif.

Tingkat panyerepan Carriers Konsentrasi Aditif utamane ditemtokake dening viskositas aditif. Gumantung saka viskositas, aditif maksimum bisa dipikolehi ing 30 menit utawa ing 72 jam.
View as  
 
 1 
Carriers Konsentrasi Aditif digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Carriers Konsentrasi Aditif kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.