Acryl Silane

Acryl Silane minangka silane organofunctional seri sing digunakake kanggo nambah sifat fisik lan listrik saka kaca sing diuatake lan resin thermoset sing diisi mineral, biasane sing diobati liwat mekanisme radikal bebas (kayata poliester, poliuretan lan akrilik) lan polimer termoplastik sing diisi utawa ditambah, poliolefin lan poliuretan thermoplastic.

Model utama Acryl Silane yaiku SCA-R74M (A174), SCA-R74E (Y9936) lan liya-liyane.

Acryl Silane bisa digunakake ing film solar EVA, watu kuarsa buatan lan liya-liyane.
View as  
 
  • 3- (Trimethoxysilyl) propyl acetate (CAS: 59004-18-1) bisa digunakake minangka penengah ing sintesis organik, ngenalake gugus fungsional organosilicon lan acetoxy dadi senyawa utawa polimer. Aplikasi sing bisa uga kalebu farmasi, organosilikon, modifikasi polimer, lsp.

  • 3 (Methacryloyloxy) propyltris (trimethylsiloxy) silane (CAS: 17096-07-0), Model kita SCA-R74TM, yaiku methacryloyloxysilane, struktur molekul duwe klompok fungsional methacryloyloxy sing ngemot struktur ikatan dobel sing ora jenuh lan telung alkoxy-isopropoxy hidrolisis, Reaktivitas ganda iki ngidini dheweke ningkatake ikatan, adhesi lan fase ing antarane rong bahan kasebut liwat reaksi kimia rong arah kanthi bahan anorganik (kaca, logam, pengisi) lan polimer organik (resin termoset, plastik, elastomer) Toleransi, lan banjur nambah sifat mekanik saka bahan komposit adhedhasar resin utawa nambah kekuwatan adesif lan tahan banyu lapisan resin. Sanalika, produk iki uga bisa kopolimerisasi karo akrilik, metakrilat, vinil asetat, styrene lan monomer liyane sing ngemot ikatan dobel tanpa jenuh kanggo menehi obat lembab kopolimer lan adhesi lan resistensi banyu sing apik.

  • Methacryloxypropyltriisopropoxysilane (CAS: 80750-05-6), Model kita SCA-R74P (padha karo CoatOSil1757), yaiku methacryloyloxysilane, struktur molekul duwe klompok fungsional methacryloyloxy sing ngemot struktur ikatan ganda sing ora jenuh lan telung reaksi alkoxy-isopropoxy kanggo nambah ikatan, adhesi lan fase ing antarane bahan kasebut liwat reaksi kimia rong arah kanthi bahan anorganik (kaca, logam, pengisi) lan polimer organik (resin termoset, plastik, elastomer) Toleransi, lan banjur ningkatake sifat mekanik resin -bahan komposit adhedhasar utawa nambah kekuwatan adesif lan tahan banyu lapisan resin. Sanalika, produk iki uga bisa kopolimerisasi karo akrilik, metakrilat, vinil asetat, styrene lan monomer liyane sing ngemot ikatan dobel tanpa jenuh kanggo menehi obat lembab kopolimer lan adhesi lan resistensi banyu sing apik.

  • 3- (Diethoxymethylsilyl) propyl methacrylate (CAS: 65100-04-1), Model kita SCA-R74F (padha karo KBE 502), minangka methacryloyloxysilane, lan struktur molekul duwe klompok fungsional methacryloyloxy sing ngemot struktur ikatan ganda sing durung jenuh lan loro gugus alkoxy sing bisa dihidrolisis-ethoxy, Reaktivitas ganda iki bisa nambah ikatan, adhesi lan fase ing antarane reaksi kimia rong arah loro kanthi bahan anorganik (kaca, logam, pengisi) lan polimer organik (resin thermosetting, plastik, elastomer) Toleransi, lan banjur tambah sifat mekanik saka bahan komposit adhedhasar resin utawa ningkatake kekuwatan adesif lan tahan banyu lapisan resin. Sanalika, produk iki uga bisa kopolimerisasi karo akrilik, metakrilat, vinil asetat, styrene lan monomer liyane sing ngemot ikatan dobel tanpa jenuh kanggo menehi obat lembab kopolimer lan adhesi lan resistensi banyu sing apik.

  • 3-Methacryloxypropyltriethoxysilane (CAS: 21142-29-0), Model kita SCA-R74E (padha karo Silquest® Y-9936, Z-6036), minangka methacryloyloxysilane, struktur molekul duwe klompok fungsional methacryloyloxy sing ngemot struktur ikatan dobel sing ora jenuh lan telung klompok alkoxy hidrolisis-ethoxy, Reaktivitas ganda iki ngidini reaksi kimia rong arah kanthi bahan anorganik (kaca, logam, pengisi) lan polimer organik (resin termoset, plastik, elastomer) kanggo nambah derajat ikatan, adhesi lan kompatibilitas ing antarane loro, Lan luwih ningkatake sifat mekanik saka bahan komposit adhedhasar resin utawa nambah kekuatan perekat lan tahan banyu lapisan resin. Sanalika, produk iki uga bisa kopolimerisasi karo akrilik, metakrilat, vinil asetat, styrene lan monomer liyane sing ngemot ikatan dobel tanpa jenuh kanggo menehi obat lembab kopolimer lan adhesi lan resistensi banyu sing apik.

  • 3-Methacryloxypropyltrimethoxysilane (CAS: 2530-85-0), Model kita SCA-R74M (padha karo Silquest® A-174, Z-6030), minangka silane organofungsi sing digunakake kanggo ningkatake sifat fisik lan listrik saka kaca sing dikuatake lan diisi mineral resin termoset, biasane sing ngobati liwat mekanisme radikal bebas (kayata poliester, poliuretan lan akrilik) lan polimer termoplastik sing diisi utawa ditambah, kalebu pololefin lan poliuretan thermoplastic.

Acryl Silane digawe ing China kanthi rega murah yaiku saham. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon kanthi rega murah saka pabrik sing diarani NANJING CAPATUE CHEMICAL CO., LTD sing dadi salah sawijining pabrikan lan pemasok saka China. Kita ora mung nyedhiyakake dhaptar rega, nanging uga kutipan, yen sampeyan butuh, uga bakal nyedhiyani conto gratis. Kualitas, pilihan apik lan saran ahli minangka ciri khas kita. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Acryl Silane kanthi akeh lan uga bakal menehi diskon.