3- (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3)
  • Air Pro3- (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3)

3- (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3)

3- (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3), Model kita SCA-A62M (padha karo Z-6032, KBM 575), SCA-A62M minangka silana amino dobel, yaiku struktur molekul duwe rong klompok fungsional amino, struktur vinil lan cincin benzena lan telung gugus-methoxy alkoxy sing bisa dihidrolisis, iki bisa nambah derajat ikatan, adhesi lan kompatibilitas ing antarane rong bahan kasebut liwat reaksi kimia rong arah kanthi bahan anorganik (kaca, logam, pangisi) lan polimer organik (resin thermosetting, plastik, elastomer), saéngga bisa nambah komposit adhedhasar resin Sifat mekanik saka bahan kasebut utawa nambah kekuwatan ikatan lan tahan banyu saka lapisan resin. Ing macem-macem aplikasi, bisa digunakake minangka agen kopling, promotor adhesi, agen obat, modifikasi permukaan lan pigmen, lsp.

Model:CAS: 34937-00-3

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3- (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3)

1. Pambuka Produk 3 - (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3)

3- (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3), Model kita SCA-A62M (padha karo Z-6032, KBM 575), SCA-A62M minangka silana amino dobel, yaiku struktur molekul duwe rong klompok fungsional amino, struktur vinil lan cincin benzena lan telung gugus-methoxy alkoxy sing bisa dihidrolisis, iki bisa nambah derajat ikatan, adhesi lan kompatibilitas ing antarane rong bahan kasebut liwat reaksi kimia rong arah kanthi bahan anorganik (kaca, logam, pangisi) lan polimer organik (resin thermosetting, plastik, elastomer), saéngga bisa nambah komposit adhedhasar resin Sifat mekanik saka bahan kasebut utawa nambah kekuwatan ikatan lan tahan banyu saka lapisan resin. Ing macem-macem aplikasi, bisa digunakake minangka agen kopling, promotor adhesi, agen obat, modifikasi permukaan lan pigmen, lsp.

Kaloro klompok fungsional amino SCA-A62M nyedhiyakake kereaktifan sing luwih akeh, klompok vinil sawijining nambah reaksi ing tambahan radikal bebas, lan cincin benzena kasebut migunani banget kanggo nambah kaku lan resistensi panas produk pungkasan. Produk iki nduweni telung klompok fungsional organik ing ndhuwur bebarengan, kanthi macem-macem reaktivitas lan panggunaan unik

2. Parameter Produk (Spesifikasi) saka 3 (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3)

Indeks Nilai
Penampilan Cairan transparan sing ora ana warna kuning, kuning
Gravitasi Khusus (Ï 20), g / cm3 0,905
Titik Didih (760mmHg), â „ƒ 65
Indeks Refraktif 1.402
Kelarutan Larut ing pelarut alifatik lan aromatik konvensional kayata alkohol, ester, eter, benzena, lsp., Bereaksi karo aseton lan karbon tetraklorida; larut ing banyu, nanging dihidrolisis sekaligus.

3. Aplikasi saka 3 (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3):

1. Digunakake minangka aditif utawa formulasi minangka cairan primer kanggo fenolik, urea-formaldehida, furan, poliuretan, silikon, epoksi, nitril, fenolik, akrilik lan lapisan liyane, tinta, perekat lan segel kanggo nambah lapisan resin Adhesion, tahan korosi , tahan cuaca, resistensi godhok lan resistensi gosok, nambah umur layanan, lan ningkatake dispersi lan ikatan pigmen lan pengisi ing fase resin.

2. Iki digunakake kanggo ningkatake dispersi lan kombinasi pengisi lan serat ing fase resin ing plastik, karet, resin lan bahan kabel tahan api bebas halogen bebas asap kapenuhan pengisi mineral utawa serat kaca.

3. Pangobatan permukaan pengisi mineral anorganik, tahan api lan serat kaca kanggo nambah dispersi, kompatibilitas, gaya pengikatan lan efek penguatan ing fase resin.

4. Rincian pengepakan saka 3 (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3)

Pengemasan rutin 3 (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3) yaiku plastik plastik 25kg, drum baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

5. Panyimpenan lan Umur Umur 3 (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3)

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi rapet ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani 3 - (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3)

Adhedhasar jumlah 3 (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3), kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, liwat udhara lan kanthi ekspres.

7. FAQ

Q1.apa padha karo sawetara produsen silane liyane?
A1: Sing padha karo 3- (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3), waca dhaptar ing ngisor iki:

Produk Panyedhiya
Z-6032 Dow Corning
KBM-575 Shin-Etsu
S1590 UCT (Teknologi Kimia Bersatu, Inc)
Tags Panas: 3- (N-Styrylmethyl-2-aminoethylamino) -propyltrimethoxysilane hydrochloride (CAS: 34937-00-3), China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Rega murah , Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码