3- (Dimethoxymethylsilyl) propylamine (CAS: 3663-44-3)
  • Air Pro3- (Dimethoxymethylsilyl) propylamine (CAS: 3663-44-3)

3- (Dimethoxymethylsilyl) propylamine (CAS: 3663-44-3)

3- (Dimethoxymethylsilyl) propylamine (CAS: 3663-44-3), Model kita SCA-A10T (padha karo Silquest® A-2110, KBM-902), yaiku silana amino kanthi klompok dimethoxy, struktur iki ndadekake apik stabilitas ing sistem nganggo banyu dibandhingake karo trialanexy silane. Iki uga minangka fungsi fungsional amino sing bisa digunakake ing manca aplikasi. Iki minangka bahan utama kanggo synthesizing softener tekstil, minyak silikon amino, kanthi D4. Produk iki digunakake kanggo ningkataké adhesi ing lumahing organik, pengisi utawa bala lan resin sing nanggepi klompok amino.

Model:CAS: 3663-44-3

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3- (Dimethoxymethylsilyl) propylamine (CAS: 3663-44-3)

1. Pambuka Produk propylamine 3- (Dimethoxymethylsilyl) (CAS: 3663-44-3)

3- (Dimethoxymethylsilyl) propylamine (CAS: 3663-44-3), Model kita SCA-A10T (padha karo Silquest & reg; A-2110, KBM-902), yaiku silana amino kanthi klompok dimethoxy, struktur iki ndadekake apik stabilitas ing sistem nganggo banyu dibandhingake karo trialanexy silane. Iki uga minangka fungsi fungsional amino sing bisa digunakake ing manca aplikasi. Iki minangka bahan utama kanggo synthesizing softener tekstil, minyak silikon amino, kanthi D4. Produk iki digunakake kanggo ningkataké adhesi ing lumahing organik, pengisi utawa bala lan resin sing nanggepi klompok amino.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) propylamine 3- (Dimethoxymethylsilyl) (CAS: 3663-44-3)

Indeks Nilai
Penampilan Cairan transparan tanpa warna
Gravitasi Khusus (Ï 20), g / cm3 0,945
Titik Didih (760mmHg), â „ƒ 200
Indeks Refraktif 1,4200
Kelarutan Larut ing banyu (kanthi reaksi), alkohol lan hidrokarbon aromatik lan alifatik. Keton ora disaranake diencerake.

3. Aplikasi propylamine 3- (Dimethoxymethylsilyl) (CAS: 3663-44-3):

1. Sealants: tambahan siji lan loro bagean silikon silang silang lan segel polysulfide, segel plastisol nambah adhesi kanggo macem-macem substrat, kalebu kaca, logam, beton lan permukaan anorganik liyane.

2. Campuran senyawa: Minangka aditif ing senyawa cetakan fenolik lan epoksi, nyuda panyerepan banyu saka komposit cetakan. Sabanjure, bisa ngasilake sifat listrik udan sing luwih apik, utamane ing frekuensi kurang.

3. Bahan utama karo D4 kanggo nyintesis minyak silikon amino, pelembut tekstil jinis anyar.

4. Rincian Paket babagan propylamine 3- (Dimethoxymethylsilyl) (CAS: 3663-44-3)

Pengepakan reguler propylamine 3- (Dimethoxymethylsilyl) (CAS: 3663-44-3) yaiku plastik 20 kg, drum baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

5. Panyimpenan lan Umur Urip propylamine 3- (Dimethoxymethylsilyl) (CAS: 3663-44-3)

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi rapet ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani propylamine 3- (Dimethoxymethylsilyl) (CAS: 3663-44-3)

Adhedhasar jumlahe propylamine 3- (Dimethoxymethylsilyl) (CAS: 3663-44-3), sampeyan bisa ngeterake sampeyan liwat segara, liwat udhara lan kanthi ekspres.

7. FAQ

Q1.apa kemurnian sing bisa diwenehake?
A1: Kanggo propylamine 3- (Dimethoxymethylsilyl) (CAS: 3663-44-3), kita bisa nyedhiyakake 97% kemurnian.

Q2.apa padha karo sawetara produsen silane liyane?
A2: Sing padha karo propylamine 3- (Dimethoxymethylsilyl) (CAS: 3663-44-3), deleng dhaptar kaya ing ngisor iki:

> Produk > Suplier
Silquest & reg; A-2110 Moment (biyen Spesialisasi OSi)
KBM-902 Shin-Etsu
Tags Panas: 3- (Dimethoxymethylsilyl) propylamine (CAS: 3663-44-3), China, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega , Kutipan, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码