3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5)
  • Air Pro3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5)

3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5)

3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5), Model kita SCA-A10M (padha karo Silquest® A-1110, Dynasylan® AMMO), minangka agen kopling fungsional fungsional Serbaguna sing digunakake ing macem-macem aplikasi kanggo nyedhiyakake ikatan sing unggul ing antarane substrat anorganik lan polimer organik. Fungsi amina utami ditanggepi karo macem-macem bahan thermoset, termoplastik lan elastomer.

Model:CAS: 13822-56-5

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5)

1. Pambuka Produk 3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5)

3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5), Model kita SCA-A10M (padha karo Silquest & reg; A-1110, Dynasylan & reg; AMMO), yaiku agen kopling fungsional fungsional Serbaguna sing digunakake ing macem-macem aplikasi kanggo nyedhiyakake ikatan sing unggul ing antarane substrat anorganik lan polimer organik. Fungsi amina utami ditanggepi karo macem-macem bahan thermoset, termoplastik lan elastomer.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) 3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5)

3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5), Model kita SCA-A10M (padha karo Silquest & reg; A-1110, Dynasylan & reg; AMMO), yaiku agen kopling fungsional fungsional Serbaguna sing digunakake ing macem-macem aplikasi kanggo nyedhiyakake ikatan sing unggul ing antarane substrat anorganik lan polimer organik. Fungsi amina utami ditanggepi karo macem-macem bahan thermoset, termoplastik lan elastomer.

Indeks Nilai
Penampilan Cairan transparan tanpa warna
Gravitasi Khusus (Ï 20), g / cm3 1.01
Titik Didih (760mmHg), â „ƒ 210
Indeks Refraktif 1,424
Titik Kilat, â „ƒ 82
Kelarutan Rampungake lan langsung larut ing banyu (kanthi reaksi), alkohol lan hidrokarbon aromatik lan alifatik. Keton ora disaranake diencerake.

3. Aplikasi 3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5):

1. Coatings, Adhesives and Sealants: 3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5) minangka promotor adhesi sing apik kanggo kaca, aluminium, baja lan permukaan anorganik liyane ing akrilik, polysulfide, urethane, RTV, epoxy, nitrile lan phenolic adhesive , sealant lan lapisan.

2. Serat Kaca lan Bat Mineral: Nambah resistensi kelembapan lan kekuatan mekanik.

3. Komposit Basis Resin: Ningkatake kekuatan geser lentur, kompresif lan interlaminar sadurunge lan sawise kena asor. Nambah sifat listrik udan.

4. Pengecoran Pasir Resin: Nguatake ikatan antara ikatan fenolik utawa furan lan pasir silikon.

5. Grinding Wheels: Ningkatake ikatan tahan banyu sing luwih apik ing antarane tali kasar lan pengikat resin fenolik.

4. Rincian Paket saka 3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5)

Kemasan rutin 3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5) yaiku plastik plastik 25kg, drum baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

5. Panyimpenan lan Umur Umur 3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5)

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi sithik ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Kirim Lan Nglayani 3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5)

Adhedhasar jumlahe 3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5), kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, liwat udhara lan kanthi ekspres.

7. FAQ

Q1.apa kemurnian sing bisa diwenehake?
A1: Kanggo 3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5), kita bisa nyedhiyakake kemurnian 97% lan 98%.

Q2.apa padha karo sawetara produsen silane liyane?
A2: Sing padha karo 3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5), waca dhaptar ing ngisor iki:

Produk Panyedhiya
Silquest & reg; A-1110 Moment (biyen Spesialisasi OSi)
Z-6610 Dow Corning
Dynasylan & reg; AMMO Evonik (biyen Degussa)
GENIOSIL® GF 96 Wacker
KBM-903 Shin-Etsu
A0800 UCT (Teknologi Kimia Bersatu, Inc)
Tags Panas: 3-Aminopropyltrimethoxysilane (CAS: 13822-56-5), China, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar rega, Kutipan, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码