3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2)
  • Air Pro3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2)

3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2)

Kemasan rutin 3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2) yaiku plastik plastik 25kg, drum baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

Model:CAS: 919-30-2

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2)

1. Pambuka Produk 3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2)

3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2), model kita SCA-A10E (padha karo Silquest & reg; A-1100, Dynasylan & reg; AMEO), yaiku silane organofunctional klompok amino serbaguna sing digunakake ing macem-macem aplikasi kanggo nyedhiyakake ikatan sing unggul ing antarane substrat anorganik lan polimer organik. Fungsi amina utami ditanggepi karo macem-macem bahan thermoset, termoplastik lan elastomer.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) 3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2)

Indeks Nilai
Penampilan Cairan transparan tanpa warna
Gravitasi Khusus (Ï 20), g / cm3 0,946
Titik Didih (760mmHg), â „ƒ 217
Indeks Refraktif( ï¼ ‰ 1,420
Titik Kilat, â „ƒ 96
Kelarutan Rampungake lan langsung larut ing banyu (kanthi reaksi), alkohol lan hidrokarbon aromatik lan alifatik. Keton ora disaranake diencerake.

3. Aplikasi 3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2):

1. Coatings, Adhesives and Sealants: Promotor adhesi sing apik kanggo kaca, aluminium, baja lan permukaan anorganik liyane ing akrilik, polysulfide, urethane, RTV, epoxy, nitrile and adhesive phenolic, sealants and coatings.

2. Serat Kaca lan Bat Mineral: Nambah resistensi kelembapan lan kekuatan mekanik.

3. Komposit Basis Resin: Ningkatake kekuatan geser lentur, kompresif lan interlaminar sadurunge lan sawise kena asor. Nambah sifat listrik udan.

4. Pengecoran Pasir Resin: Nguatake ikatan antara ikatan fenolik utawa furan lan pasir silikon.

5. Grinding Wheels: Ningkatake ikatan tahan banyu sing luwih apik ing antarane tali kasar lan pengikat resin fenolik.

4. Rincian Paket saka 3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2)

Pengepakan rutin Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2) yaiku ember plastik 25kg, drum baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

5. Panyimpenan lan Umur Umure Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2)

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi sithik ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Kirim Lan Nglayani 3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2)

Adhedhasar jumlahe 3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2), kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, kanthi udhara. Iki minangka produk mbebayani ing kelas 8.

7. FAQ

Q1.apa kemurnian sing bisa diwenehake?
A1: Kanggo 3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2), kita bisa nyedhiyakake 97%, 98% lan 99% kemurnian.

Q2.apa padha karo sawetara produsen silane liyane?
A2: Sing padha karo 3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2), waca dhaptar ing ngisor iki:

Produk Panyedhiya
Silquest & reg; A-1100 Moment (biyen Spesialisasi OSi)
Z-6011 Dow Corning
Dynasylan & reg; AMEO Evonik (biyen Degussa)
GENIOSIL & reg; GF 93 Wacker
KBE-903 Shin-Etsu
Sila-Ace & reg; S330 Chisso

Q3.: Kanggo aplikasi perawatan permukaan logam, kemurnian 3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2) sing kudu dipilih?
A3: Kita menehi saran babagan kemurnian 99% 3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2), Iki nduweni stabilitas hidrolitik sing apik.

Tags Panas: 3-Aminopropyltriethoxysilane (CAS: 919-30-2), China, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar rega, Quotation, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码