3- (2-Aminoethylamino) propyl-dimethoxymethylsilane (CAS: 3069-29-2)
  • Air Pro3- (2-Aminoethylamino) propyl-dimethoxymethylsilane (CAS: 3069-29-2)

3- (2-Aminoethylamino) propyl-dimethoxymethylsilane (CAS: 3069-29-2)

3- (2-Aminoethylamino) propyl-dimethoxymethylsilane (CAS: 3069-29-2), Model kita SCA-A20T (padha karo Silquest® A-2120), minangka silino fungsi diamino sing bisa digunakake ing macem-macem aplikasi ing manca negara. Iki minangka bahan utama kanggo synthesizing softener tekstil, minyak silikon amino, kanthi D4. Produk iki digunakake kanggo ningkataké adhesi ing lumahing organik, pengisi utawa bala lan resin sing nanggepi klompok amino.

Model:CAS: 3069-29-2

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3- (2-Aminoethylamino) propyl-dimethoxymethylsilane (CAS: 3069-29-2)

1. Pambuka Produk propyl-dimethoxymethylsilane 3- (2-Aminoethylamino) (CAS: 3069-29-2)

3- (2-Aminoethylamino) propyl-dimethoxymethylsilane (CAS: 3069-29-2), Model kita SCA-A20T (padha karo Silquest & reg; A-2120), minangka silino fungsi diamino sing bisa digunakake ing macem-macem aplikasi ing manca negara. Iki minangka bahan utama kanggo synthesizing softener tekstil, minyak silikon amino, kanthi D4. Produk iki digunakake kanggo ningkataké adhesi ing lumahing organik, pengisi utawa bala lan resin sing nanggepi klompok amino.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) propyl-dimethoxymethylsilane 3- (2-Aminoethylamino) (CAS: 3069-29-2)

Indeks Nilai
Penampilan Cairan transparan tanpa warna
Gravitasi Khusus (Ï 20), g / cm3 0,965
Titik Didih (760mmHg), â „ƒ 256
Indeks Refraktif 1.4440
Titik Kilat, â „ƒ 93
Kelarutan Larut ing banyu (kanthi reaksi), alkohol lan hidrokarbon aromatik lan alifatik. Keton ora disaranake diencerake.

3. Aplikasi propyl-dimethoxymethylsilane 3- (2-Aminoethylamino) (CAS: 3069-29-2):

1. Sealants: tambahan siji lan loro bagean silikon silang silang lan segel polysulfide, segel plastisol nambah adhesi kanggo macem-macem substrat, kalebu kaca, logam, beton lan permukaan anorganik liyane.

2. Campuran senyawa: Minangka aditif ing senyawa cetakan fenolik lan epoksi, nyuda panyerepan banyu saka komposit cetakan. Sabanjure, bisa ngasilake sifat listrik udan sing luwih apik, utamane ing frekuensi kurang.

3. Bahan utama karo D4 kanggo nyintesis minyak silikon amino, pelembut tekstil jinis anyar.

4. Detailing Paket propyl-dimethoxymethylsilane saka 3- (2-Aminoethylamino) (CAS: 3069-29-2)

Pengepakan reguler 3-(2-Aminoethylamino) propyl-dimethoxymethylsilane (CAS: 3069-29-2): yaiku balkon plastik 20KG, drum baja 190KG lan wadhah massal 1000L langsung.

5. Panyimpenan lan Umur Umur 3 - (2-Aminoethylamino) propyl-dimethoxymethylsilane (CAS: 3069-29-2)

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi rapet ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Kirim Lan Nglayani propyl-dimethoxymethylsilane 3- (2-Aminoethylamino) (CAS: 3069-29-2)

Adhedhasar jumlah 3 (2-Aminoethylamino) propyl-dimethoxymethylsilane (CAS: 3069-29-2) kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, kanthi udara lan ekspres.

7. FAQ

Q1.apa kemurnian sing bisa diwenehake?
A1: Kanggo 3 (2-Aminoethylamino) propyl-dimethoxymethylsilane (CAS: 3069-29-2), kita bisa nyedhiyakake kemurnian 97% lan 98%.

Q2.apa padha karo sawetara produsen silane liyane?
A2: Sing padha karo 3- (2-Aminoethylamino) propyl-dimethoxymethylsilane (CAS: 3069-29-2), waca dhaptar ing ngisor iki:

Produk Panyedhiya
Silquest & reg; A-2120 Moment (biyen Spesialisasi OSi)
Z-6436 Dow Corning
1411 Evonik (biyen Degussa)
GENIOSIL® GF 95 Wacker
KBM-602 Shin-Etsu
Sila-Ace & reg; S310 Chisso
Tags Panas: 3- (2-Aminoethylamino) propyl-dimethoxymethylsilane (CAS: 3069-29-2), China, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码