3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4)
  • Air Pro3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4)

3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4)

.detail-list {margin-top: 20px;}.detail-list .detail-item {margin-bottom: 50px;}.detail-item img {max-width: 100%;}.detail-item h3 {font-size: 18px;font-weight: bold;line-height: 150%;margin-bottom: 20px;color: #333;}.detail-item p {font-size: 14px;line-height: 150%;margin-bottom: 10px;color: #666;}......

Model:CAS: 99740-64-4

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4)

1. Pambuka Produk etylamino 3- [2- (2-Aminoethylamino)] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4)

3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4), Model kita SCA-A30T, yaiku silan triaminodifungsi. Struktur molekul duwé telung klompok fungsional amino lan rong klompok methoxy hidrolisis. Reaktivitas dobel iki ngidini ngliwati bahan anorganik (kaca, logam, pengisi) Reaksi kimia bidirectional karo polimer organik (resin termoset, plastik, elastomer) kanggo nambah derajat ikatan, adhesi lan kompatibilitas ing antarane loro, saengga bisa nambah sifat mekanik bahan komposit adhedhasar resin utawa ningkatake adhesi lapisan resin Kekuwatan lan tahan banyu. Ing macem-macem aplikasi, bisa digunakake minangka agen kopling, promotor adhesi, agen crosslinking, modifikasi permukaan lan pigmen permukaan, agen blok poliuretan, lsp.

SCA-A30T duwe telung klompok amino, kalebu loro hidrogen aktif ing klompok amino utama lan reaktivitas sing kuat; siji hidrogen aktif ing klompok amino sekunder, kuning sing kurang, lan reaksi alergi entheng. Sanalika, struktur dimethoxy produk iki bakal nggawe kerapatan crosslink produk pungkasan luwih murah tinimbang trimethoxysilane, lan produk kasebut elastisitas luwih apik.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) etylamino 3- [2- (2-Aminoethylamino) propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4)

Indeks Nilai
Penampilan Cairan warna kuning, transparan
Gravitasi Khusus (Ï 20), g / cm3 0,97
Titik Didih (760mmHg), â „ƒ 300
Indeks Refraktif 1.4585
Konten aktif > 90%

3. Aplikasi etylamino 3- [2- (2-Aminoethylamino)] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4):

1. Produk iki umume digunakake kanggo sintesis resinensi agen minyak minyak silikon ketahanan dhuwur. Amarga duwe telung klompok amino, minyak silikon amino sing digawe nduweni keluwesan kelas kapisan. Sawise ngrampungake agen, mikroemulsi lan emulsi bisa digunakake kanggo bahan katun alus kanggo katun, rami, wol, sutra lan kain serat kimia, sing bisa nggawe kain alus, alus, alus lan elastis (sifat khusus). Nanging, amarga akeh klompok amino lan anané amonia utama, kekuningan produk kasebut ora apik.

2. Minangka aditif utawa formulasi minangka cairan primer kanggo poliuretan, silikon, epoksi, nitril, fenolik, akrilik lan lapisan liyane, tinta, perekat lan segel, kanggo nambah adhesi, resistansi korosi, resistensi Cuaca, resistensi nggodhok lan resistensi scrub, ndawakake umur layanan, lan ningkatake dispersi lan ikatan pigmen lan pangisi ing fase resin, sing bisa nambah kepadatan produk lan menehi adhesi sing luwih apik kanggo landasan.

3. Minangka agen obat amonia kanggo resin silikon sing diowahi epoksi lan resin epoksi.

4. Rincian Paket babagan etylamino 3- [2- (2-Aminoethylamino)] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4)

Pengepakan rutin 3 [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4) yaiku plastik plastik 25kg, drum baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

5. Panyimpenan lan Umur Umur 3 [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4)

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi rapet ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani etylamino 3- [2- (2-Aminoethylamino) propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4)

Adhedhasar jumlahe 3 [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4), kita bisa ngirim sampeyan liwat segara, liwat udhara lan kanthi ekspres.

7. FAQ

Q1.apa kemurnian sing bisa diwenehake?
A1: Kanggo 3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4), kita bisa nyedhiyakake kemurnian 90%.

Q2.apa isine aktif 3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4)?
A2: Produk iki ngemot udakara 10% isomer-N, Nâ € ™ -diaminoethyl-3-aminopropylmethyldimethoxysilane, struktur molekul:. Isomer dianggep minangka bahan aktif produk, lan konten sing efektif kanggo produk iki kalebu konten isomer iki.

Tags Panas: 3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propylmethyldimethoxysilane (CAS: 99740-64-4), China, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码