3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1)
  • Air Pro3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1)

3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1)

3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1), Model kita SCA-A30M (padha karo Silquest® A-1130), minangka propiltrimethoxysilane fungsional triamino. Iki minangka agen kopling fungsional fungsional serbaguna sing digunakake ing macem-macem aplikasi kanggo nyedhiyakake ikatan sing unggul ing antarane substrat anorganik lan polimer organik. Fungsi amina utami ditanggepi karo macem-macem bahan thermoset, termoplastik lan elastomer.

Model:CAS: 35141-30-1

Kirim Enquiry

Katrangan Product

3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1)

1. Pambuka Produk etylamino 3- [2- (2-Aminoethylamino)] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1)

3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1), Model kita SCA-A30M (padha karo Silquest & reg; A-1130), minangka propiltrimethoxysilane sing fungsional. Iki minangka agen kopling fungsional fungsional serbaguna sing digunakake ing macem-macem aplikasi kanggo nyedhiyakake ikatan sing unggul ing antarane substrat anorganik lan polimer organik. Fungsi amina utami ditanggepi karo macem-macem bahan thermoset, termoplastik lan elastomer.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) etylamino 3- [2- (2-Aminoethylamino)] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1)

Indeks Nilai
Penampilan Cairan transparan sing ora ana warna kuning, kuning
Gravitasi Khusus (Ï 20), g / cm3 1.025
Titik Didih (760mmHg), â „ƒ 114 ~ 118
Indeks Refraktif 1.4161
Titik Kilat, â „ƒ 137
Kelarutan Larut ing alkohol lan hidrokarbon aromatik lan alifatik. Keton ora disaranake diencerake. Reaksi karo banyu.

3. Aplikasi etylamino 3- [2- (2-Aminoethylamino)] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1):

1. Coatings, Adhesives and Sealants: Promotor adhesi sing apik kanggo kaca, aluminium, baja lan permukaan anorganik liyane ing akrilik, polysulfide, urethane, RTV, epoxy, nitrile and adhesive phenolic, sealants and coatings.

2. Serat Kaca lan Bat Mineral: Nambah resistensi kelembapan lan kekuatan mekanik.

3. Komposit Basis Resin: Ningkatake kekuatan geser lentur, kompresif lan interlaminar sadurunge lan sawise kena asor. Nambah sifat listrik udan.

4. Pengecoran Pasir Resin: Nguatake ikatan antara ikatan fenolik utawa furan lan pasir silikon.

5. Grinding Wheels: Ningkatake ikatan tahan banyu sing luwih apik ing antarane tali kasar lan pengikat resin fenolik.

4. Rincian Paket babagan etylamino 3- [2- (2-Aminoethylamino)] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1)

Kemasan rutin 3 [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1) yaiku plastik 25kg, gendhing baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

5. Panyimpenan lan Umur Umur 3 [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1)

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi rapet ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Kirim Lan Nglayani etylamino 3- [2- (2-Aminoethylamino)] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1)

Adhedhasar jumlah 3 [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1), kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, liwat udara lan ekspres.

7. FAQ

Q1.apa kemurnian sing bisa diwenehake?
A1: Kanggo 3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1), kita bisa nyedhiyakake kemurnian 92%.

Q2.apa padha karo sawetara produsen silane liyane?
A2: Sing padha karo 3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1), waca dhaptar ing ngisor iki:

Produk Panyedhiya
Silquest & reg; A-1130 Moment (biyen Spesialisasi OSi)
AY43-009 Dow Corning
TRIAMO Evonik (biyen Degussa)
T2910 UCT (Teknologi Kimia Bersatu, Inc)

Q3. pelarut apa sing ora disaranake nalika nggunakake propil-trimethoxysilane ([CAS: 35141-30-1) etil [3- (Aminoethylamino) etylamino]?
A3: Produk iki bakal bereaksi karo ester lan pelarut keton, mula pelarut iki ora disaranake.

Tags Panas: 3- [2- (2-Aminoethylamino) ethylamino] propyl-trimethoxysilane (CAS: 35141-30-1), China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Kurang Rega, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码