(N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 2530-86-1)
  • Air Pro(N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 2530-86-1)

(N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 2530-86-1)

(N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 2530-86-1), Model kita SCA-A81M, SCA-A81M minangka monoaminosilane. Struktur molekul duwe klompok amino tersier lan telung klompok alkoxy-methoxy hidrolisis. Reaktivitas ganda iki ngidini ngliwati bahan anorganik (kaca, logam, Filler) lan polimer organik (resin termoset, plastik, elastomer) reaksi kimia rong arah kanggo nambah derajat ikatan, adhesi lan kompatibilitas ing antarane kekarone, saengga bisa nambah sifat mekanik saka bahan komposit adhedhasar resin utawa ngapikake lapisan resin Kekuwatan ikatan lan tahan banyu tumrap kinerja. Ing macem-macem aplikasi, bisa digunakake minangka agen kopling, promotor adhesi, agen obat, modifikasi permukaan lan pigmen, lsp.

Model:CAS: 2530-86-1

Kirim Enquiry

Katrangan Product

(N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 2530-86-1)

1. Pambuka Produk trimethoxysilane (N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) (CAS: 2530-86-1)

(N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 2530-86-1), Model kita SCA-A81M, SCA-A81M minangka monoaminosilane. Struktur molekul duwe klompok amino tersier lan telung klompok alkoxy-methoxy hidrolisis. Reaktivitas ganda iki ngidini ngliwati bahan anorganik (kaca, logam, Filler) lan polimer organik (resin termoset, plastik, elastomer) reaksi kimia rong arah kanggo nambah derajat ikatan, adhesi lan kompatibilitas ing antarane kekarone, saengga bisa nambah sifat mekanik saka bahan komposit adhedhasar resin utawa ngapikake lapisan resin Kekuwatan ikatan lan tahan banyu tumrap kinerja. Ing macem-macem aplikasi, bisa digunakake minangka agen kopling, promotor adhesi, agen obat, modifikasi permukaan lan pigmen, lsp.

SCA-A81M yaiku trimethoxysilane, tingkat hidrolisis luwih cepet, bisa menehi reaksi luwih cepet lan ngobati kacepetan, nanging reaksi samping reaksi hidrolisis yaiku methanol, sing rada kurang lingkungan.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) trimethoxysilane (N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) (CAS: 2530-86-1)

Indeks Nilai
Penampilan Cairan transparan tanpa warna nganti kuning
Gravitasi Khusus (Ï 20), g / cm3 1.01
Titik Didih (760mmHg), â „ƒ 106
Indeks Refraktif 1.416
Kelarutan Larut ing pelarut alifatik lan aromatik konvensional kayata alkohol, ester, eter, benzena, lsp., Bereaksi karo aseton lan karbon tetraklorida; gampang larut ing banyu, nanging ing wektu sing padha reaksi hidrolisis bakal kedadeyan.

3. Aplikasi trimethoxysilane (N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) (CAS: 2530-86-1):

1. Sintesis organik menengah, kemungkinan panggunaan kalebu obat, resin fungsional, lsp.

2. Digunakake minangka aditif utawa formulasi minangka cairan primer kanggo fenolik, urea-formaldehida, furan, poliuretan, silikon, epoksi, nitril, fenolik, akrilik lan lapisan liyane, tinta, perekat lan segel kanggo nambah lapisan resin Adhesion, tahan korosi , tahan cuaca, resistensi godhok lan resistensi gosok, nambah umur layanan, lan ningkatake dispersi lan ikatan pigmen lan pengisi ing fase resin. .

3. Bahan kabel tahan api plastik-karet, resin, lan asap asap rendah halogen sing diisi pengisi mineral utawa serat kaca kanggo nambah dispersi lan ikatan pengisi lan serat ing fase resin.

4. Pangobatan permukaan pengisi mineral anorganik, tahan api lan serat kaca kanggo nambah dispersibilitas, kompatibilitas, gaya pengikatan lan efek penguatan ing fase resin.

4. Rincian Paket saka trimethoxysilane (N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) (CAS: 2530-86-1)

Kemasan rutin (N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 2530-86-1) yaiku plastik plastik 25kg, drum baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

5. Panyimpenan lan Umur Umur (N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 2530-86-1)

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi rapet ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Kirim Lan Nglayani trimethoxysilane (N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) (CAS: 2530-86-1)

Adhedhasar jumlah (N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 2530-86-1), kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, kanthi udhara lan kanthi ekspres.

7. FAQ

Q1.apa kemurnian sing bisa diwenehake?
A1: Kanggo (N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 2530-86-1), kita bisa nyedhiyakake kemurnian 99%.

Q2. Apa sing kudu digatekake nalika nggunakake trimethoxysilane (N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) (CAS: 2530-86-1)?
A2: Reaksi hidrolisis SCA-A81M bakal kedadeyan kanthi otomatis nalika ana banyu, tanpa prelu nambah asam minangka katalis. Nilai pH larutan hidrolisis iku alkalin, kanggo entuk hidrolisis sing luwih stabil, dianjurake kanggo nyetel nilai pH hidrolisis dadi udakara 4.

Produk iki bakal bereaksi karo pelarut keton lan ester, mula ora dianjurake kanggo ngencerake produk iki karo pelarut ing ndhuwur.

Tags Panas: (N, N-Dimethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 2530-86-1), China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码