(N, N-Diethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 41051-80-3)
  • Air Pro(N, N-Diethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 41051-80-3)

(N, N-Diethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 41051-80-3)

(N, N-Diethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 41051-80-3), Model kita SCA-A82M, SCA-A82M minangka monoaminosilane. Struktur molekul duwe klompok amino tersier lan telung klompok alkoxy-methoxy hidrolisis. Reaktivitas dobel iki ngidini ngliwati bahan anorganik (kaca, logam, Filler) lan polimer organik (resin termoset, plastik, elastomer) reaksi kimia rong arah kanggo nambah derajat ikatan, adhesi lan kompatibilitas ing antarane kekarone, saengga bisa nambah sifat mekanik saka bahan komposit adhedhasar resin utawa ngapikake lapisan resin Kekuwatan ikatan lan tahan banyu tumrap kinerja. Ing macem-macem aplikasi, bisa digunakake minangka agen kopling, promotor adhesi, agen obat, modifikasi permukaan lan pigmen, lsp.

Model:CAS: 41051-80-3

Kirim Enquiry

Katrangan Product

(N, N-Diethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 41051-80-3)

1. Pambuka Produk trimethoxysilane (N, N-Diethyl-3-aminopropyl) (CAS: 41051-80-3)

(N, N-Diethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 41051-80-3), Model kita SCA-A82M, SCA-A82M minangka monoaminosilane. Struktur molekul duwe klompok amino tersier lan telung klompok alkoxy-methoxy hidrolisis. Reaktivitas dobel iki ngidini ngliwati bahan anorganik (kaca, logam, Filler) lan polimer organik (resin termoset, plastik, elastomer) reaksi kimia rong arah kanggo nambah derajat ikatan, adhesi lan kompatibilitas ing antarane kekarone, saengga bisa nambah sifat mekanik saka bahan komposit adhedhasar resin utawa ngapikake lapisan resin Kekuwatan ikatan lan tahan banyu tumrap kinerja. Ing macem-macem aplikasi, bisa digunakake minangka agen kopling, promotor adhesi, agen obat, modifikasi permukaan lan pigmen, lsp.

SCA-A82M yaiku trimethoxysilane, tingkat hidrolisis luwih cepet, sing bisa menehi reaksi sing luwih cepet lan ngobati kacepetan, nanging reaksi samping reaksi hidrolisis yaiku metanol, sing rada kurang lingkungan. Klompok amino tersier ora duwe hidrogen aktif, mula reaktifitas lan kekuningan kurang, lan loro klompok etil sing gegandhengan karo klompok amino tersier nyedhiyakake kompatibilitas resin.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) trimethoxysilane (N, N-Diethyl-3-aminopropyl) (CAS: 41051-80-3)

Indeks Nilai
Penampilan Cairan transparan sing ora ana warna kuning, kuning
Gravitasi Khusus (Ï 20), g / cm3 0,950
Titik Didih (760mmHg), â „ƒ 120
Indeks Refraktif 1,423
Kelarutan Larut ing pelarut alifatik lan aromatik konvensional kayata alkohol, ester, eter, benzena, lsp., Bereaksi karo aseton lan karbon tetraklorida; gampang larut ing banyu, nanging ing wektu sing padha hidrolisis bakal kedadeyan.

3. Aplikasi trimethoxysilane (N, N-Diethyl-3-aminopropyl) (CAS: 41051-80-3):

1. Sintesis organik menengah, kemungkinan panggunaan kalebu obat, resin fungsional, lsp.

2. Digunakake minangka aditif utawa formulasi minangka cairan primer kanggo fenolik, urea-formaldehida, furan, poliuretan, silikon, epoksi, nitril, fenolik, akrilik lan lapisan liyane, tinta, perekat lan segel kanggo nambah lapisan resin Adhesion, tahan korosi , tahan cuaca, resistensi godhok lan resistensi gosok, nambah umur layanan, lan ningkatake dispersi lan ikatan pigmen lan pengisi ing fase resin.

3. Bahan kabel tahan api plastik-karet, resin, lan asap asap rendah halogen sing diisi pengisi mineral utawa serat kaca kanggo nambah dispersi lan ikatan pengisi lan serat ing fase resin.

4. Pangobatan permukaan pengisi mineral anorganik, tahan api lan serat kaca kanggo nambah dispersibilitas, kompatibilitas, gaya pengikatan lan efek penguatan ing fase resin.

4. Rincian Paket saka trimethoxysilane (N, N-Diethyl-3-aminopropyl) (CAS: 41051-80-3)

Kemasan rutin (N, N-Diethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 41051-80-3) yaiku plastik plastik 25kg, drum baja 200L lan wadhah massal langsung 1000L.

5. Panyimpenan lan Umur Bawa (N, N-Diethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 41051-80-3)

Kudu disimpen ing ruangan sing garing, adhem, berventilasi; supaya adoh saka banyu, Kelembapan, suhu dhuwur lan geni. Produk iki duwe umur paling ora 12 wulan yen disimpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi rapet ing suhu kamar.

Yen produk iki disimpen ing ndhuwur label, sampeyan mesthine ora bisa digunakake, nanging kontrol kualitas kudu ditindakake ing properti sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut.

6. Ngirim, Kirim Lan Nglayani trimethoxysilane (N, N-Diethyl-3-aminopropyl) (CAS: 41051-80-3)

Adhedhasar jumlahe (N, N-Diethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 41051-80-3), kita bisa ngeterake sampeyan liwat segara, kanthi udara lan ekspres.

7. FAQ

Q1.apa kemurnian sing bisa diwenehake?
A1: Kanggo (N, N-Diethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 41051-80-3), kita bisa nyedhiyakake 98% kemurnian.

Q2.apa padha karo sawetara produsen silane liyane?
A2: Sing padha karo (N, N-Diethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 41051-80-3), waca dhaptar ing ngisor iki:

Produk D4477
Silquest & reg; A-1170 UCT (Teknologi Kimia Bersatu, Inc)
Tags Panas: (N, N-Diethyl-3-aminopropyl) trimethoxysilane (CAS: 41051-80-3), China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, Digawe ing China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码