Nanjing Capatue Chemical Co., Ltd (ing ngisor iki diarani "Capatue Chemical") minangka perusahaan kimia apik sing fokus ing R&D, produksi lan pemasaran aditif polimer kalebu silane organik, agen kopling titanat, promotor adhesi, silane garing, operator konsentrat aditif . Didegaké ing taun 2007 lan dununge ing salah sawijining basis industri kimia utama ing China, Nanjing. Nanjing uga dadi ibukutha provinsi Jiangsu ing Tiongkok Wétan lan udakara 300km adoh saka Shanghai. Papan iki nduwe papan sing misuwur ing sejarah lan budaya Tiongkok, dadi ibukutha Tiongkok sawetara suwene. Nanjing minangka kutha lawas sing misuwur ing sejarah lan budaya Tiongkok, dadi ibukutha Tiongkok sawetara wektu lan jeneng saiki tegese "Ibukutha Kidul".

Waca Luwih